Kurv 0

Disse 4 fifs skal du vælge din tablet på

Alle elsker tablets: De er nemmere end den bærbare og har en større skærm end telefonen. Vi forklarer, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger tablet.

1. Styresystem

Spar penge og vælg efter din smartphone   
Der findes iPad med iOS, Windows 8-tablets og tablets med Android. Hvad du skal vælge, er ikke kun et spørgsmål om smag og behag, men også om hvad der spiller bedst med dine andre enheder i hjemmet, såsom mobiltelefon, computer eller endda spillekonsol. På den måde er der penge at spare: Hvis du i forvejen har fx en Android smartphone kan du gratis downloade de samme apps igen, som du allerede har betalt for. Det samme gælder for iOS og Windows. 

2. Hukommelse

32 GB er et fornuftigt kompromis for mange
Det smarte ved en tablet er selvfølgelig, at du kan tilpasse den med en masse forskellige programmer samt apps og bruge den til dine film og dit musik. Men af den årsag skal du også sikre dig, at du ender med en tablet, der har plads til alt det, du gerne vil.

32 GB ligner et fornuftigt kompromis for de fleste, men hvis du bruger tableten til både musik, spil, billeder og film skal du måske overveje at gå efter 64 GB hukommelse eller vælge en tablet, hvor du kan tilføje mere hukommelse efter behov.

3. Skærm

9-10” er maksimalt overblik, 7-8” er bedre i tasken   
Al interaktion med tableten sker igennem skærmen, hvorfor den er særlig vigtig. De nyeste tablets har i mange tilfælde skærm i den lækre Full HD kvalitet. Som minimum bør du gå efter 1.366x768 pixels for at være sikker på en god oplevelse.

4. Mobilt internet

Oplagt hvis du ofte er på farten med din tablet
At vælge en tablet med mobilt internet 4G kan være en rigtig god fordel, hvis du tit tager din tablet med dig og har brug for at gå på nettet.  Med det mobile internet kan du nemlig gå på nettet over alt, ligesom tableten kan bruges som modem.

Se hele udvalget af iPads og tablets her.