Kurv 0

Sådan tager du screenshots på din mac

Du kan nemt og hurtigt gemme dine skærmbilleder

Med din MacBook følger også en række kommandoer, som er værd at lære, så du nemt kan navigere rundt. En af dem er at lære hvordan du hurtigt kan screenshotte din skærm, så du let kan gemme dine billeder.

 

Tre forskellige typer af screenshots på mac

På din Macbook kan du tage tre forskellige typer af screenshot, som er:

  • Et skærmbillede
  • Et billede af et udsnit af skærmen 
  • Et billede af et vindue eller menu

Med disse tre forskellige typer af screenshots tager du nemt billeder af alt, hvad du skal bruge. Det kan være en stor hjælp i forhold til skole, arbejde eller lignende, hvor du gerne vil gemme noget på din computer.

 

Tag et skærmbillede 

Når du gerne vil tage et skærmbillede - det vil sige et billede af hele dit skærmbillede, så skal du trykke på og holde følgende taster nede: Skift, Kommando og 3. Dit skærmbillede arkiveres automatisk på dit skrivebord. Det vil fremstå som et miniatur billede i hjørnet, hvor du, ved at trykke på billedet, kan redigere det.

 

Tag et billede af et udsnit af din skærm 

Du tager et billede af et udsnit af din skærm ved at trykke på: Skift, Kommando og 4. Så får du en krydsmarkør frem, hvor du kan trække og vælge det, du ønsker at tage et billede af. Billedet arkiveres på skrivebordet ligesom et skærmbillede.

 

Tag et billede af et vindue eller menu 

Først åbner du det vindue, som du ønsker at tage et billede af. Derefter trykker og holder du følgende knapper nede: Skift, Kommando, 4 og Mellemrumstasten. Derved tager du et billede af et vindue eller menu på din skærm. Billedet vil blive arkiveret på skrivebordet ligesom et skærmbillede samt udsnit af din skærm.

 

Find din MacBook på wupti.com

På wupti.com finder du et bredt udvalg af MacBooks, som matcher dine krav og behov til din nye computer. Tjek også vores store udvalg af Apple produkter, og køb i dag.

Få hjælp til din PC

Guides til computere