Kurv 0

Mobiltelefon til ældre

Når du er ude efter en mobiltelefon til ældre eller begyndere, har du flere muligheder.

Du behøver ikke fortvivle, hvis du kunne tænke dig fordelene ved en smartphone, men ikke er så øvet i brugen af apparatet. Doro og andre producenter laver gode smartphones, som giver en rigtig fin oplevelse uden at være svære at betjene og uden at koste en bondegård.  Læs artiklen her og få nyttig hjælp og inspiration til valget.  

Fordele ved mobiltelefon til ældre

  • Større skærm og bedre overblik
  • Mulighed for store taster, der kan reagere på din indtastning
  • Skarp tekst og billede: Højere opløsning end de traditionelle mobiltelefoner
  • Internet og mail lige ved hånden 

Billig mobiltelefoner med alt det nødvendige

Med en billig smartphone får du en simpel telefon, der stadig giver dig basale, smarte funktioner som fx mail, internet og mulighed for praktiske app. De dyrere modeller afvikler selvfølgelig programmer hurtigere, og har typisk langt bedre ydelse og flere smarte funktioner. Det er derfor værd at overveje, hvilken ydelse du har brug for og hvilke funktioner der er vigtige for dig.

Du har rigtig mange modeller at vælge mellem og du behøver ikke frygte, at den nye smartphone føles ulideligt langsom: Også de mere prisbillige modeller har tilstrækkelig ydelse til et almindeligt dagligdags behov. Se hele udvalget af mobiltelefoner

Doro: Skræddersyet til ældre og svagtseende

Særlige ældrevenlige telefoner har dog også sin egen del af markedet. Her får du skræddersyede smartphones med tilpasset brugeroplevelse, der gør navigering og brug endnu lettere. Producenten Doro er størst inden for disse ældrevenlige telefoner og har faktisk både særlige smartphones og telefoner med almindeligt tastatur i sortimentet.   

Doro sigter mod at gøre telefoner brugbare for alle. I sortimentet findes der sammenklappelige telefoner, skydetelefoner, smartphones og de klassiske mobiler. Doro er en af de få producenter, der udelukkende har dedikeret sig til at producere ældrevenlige telefoner: I mange år har de altså opbygget en særlig ekspertise på området, som har gjort deres produkter meget populære.

Uanset hvilken Doro du vælger, er du derfor sikret en rigtig god oplevelse. Her får du en telefon med brugervenlige funktioner og som både er nem at høre og læse på.

Se hele udvalget af Doro mobiltelefoner.

Se udvalgte Doro mobiltelefoner

Mobiltelefoner til ældre