Kurv 0

Mobiltelefon til ældre

Sådan vælger du mobiltelefoner til seniorer

Er du på udkig efter en mobiltelefon som dine bedsteforældre kan bruge? Moderne teknologi kan være forvirrende og den konstante udvikling er svært at følge med i - specielt hvis man bare gerne vil kunne sende en SMS til sine børnebørn eller taget et billede på gåturen. I denne guide kan du læse mere om overvejelserne du bør gøre, inden du køber en mobil til dine bedsteforældre.

 

Fordele ved mobiltelefon til ældre

Du behøver ikke fortvivle, hvis du kunne tænke dig fordelene ved en smartphone, men ikke er så øvet i brugen af apparatet. Doro og andre producenter laver gode smartphones, som giver en rigtig fin oplevelse uden at være svære at betjene og uden at koste en bondegård.

Der er fordele ved at vælge en telefon til seniorer:

  • Større skærm og bedre overblik
  • Mulighed for store taster, der kan reagere på din indtastning
  • Skarp tekst og billede: Højere opløsning end de traditionelle mobiltelefoner
  • Internet og mail lige ved hånden 

Brugervenlige smartphones til seniorer

Når du skal vælge en mobil som dine bedsteforældre skal bruge, er det vigtigt at du gør dig nogle overvejelser inden. Der er nemlig forskel på de forskellige mobilbrands og hvordan de designer deres mobiltelefoner.

Hvad skal du bruge telefonen til?

Det er vigtigt at du vælger en mobil der passer til dit behov - det gælder også når du skal finde en mobil til ældre. En smartphone har mange praktiske funktioner, men kan også være for kompliceret, hvie behovet kun dækker opkald og SMS.

Brugervenlighed

En af de ting du skal tage med i overvejelserne, er brugervenlighed. De fleste ældre værdsætter en mobiltelefon med en simpel brugerflade, som er let at bruge. Som udgangspunkt kan du altid vælge det styresystem som du selv kender bedst. På den måde kan du næsten altid stå klar med hjælp, hvis der skulle være brug for det.

 

Billig mobiltelefoner med alt det nødvendige

Med en billig smartphone får du en simpel telefon, der stadig giver dig basale, smarte funktioner som fx mail, internet og mulighed for praktiske apps. De dyrere modeller afvikler selvfølgelig programmer hurtigere, og har typisk langt bedre ydelse og flere smarte funktioner. Det er derfor værd at overveje, hvilken ydelse du har brug for og hvilke funktioner der er vigtige for dig.

Du har rigtig mange modeller at vælge mellem og du behøver ikke frygte, at den nye smartphone føles ulideligt langsom: Også de mere prisbillige modeller har tilstrækkelig ydelse til et almindeligt dagligdags behov. Se hele udvalget af mobiltelefoner.

 

Doro: Skræddersyet til ældre og svagtseende

Særlige ældrevenlige telefoner har dog også sin egen del af markedet. Her får du skræddersyede smartphones med tilpasset brugeroplevelse, der gør navigering og brug endnu lettere. Producenten Doro er størst inden for disse ældrevenlige telefoner og har faktisk både særlige smartphones og telefoner med almindeligt tastatur i sortimentet.   

Doro sigter mod at gøre telefoner brugbare for alle. I sortimentet findes der sammenklappelige telefoner, skydetelefoner, smartphones og de klassiske mobiler. Doro er en af de få producenter, der udelukkende har dedikeret sig til at producere ældrevenlige telefoner: I mange år har de altså opbygget en særlig ekspertise på området, som har gjort deres produkter meget populære.

Uanset hvilken Doro du vælger, er du derfor sikret en rigtig god oplevelse. Her får du en telefon med brugervenlige funktioner og som både er nem at høre og læse på.

Se hele udvalget af Doro mobiltelefoner.

Se udvalgte Doro mobiltelefoner

Mobiltelefoner til ældre