Kurv 0

Ofte stillede spørgsmål om affugtere

Her har vi samlet de mest stillede spørgsmål om affugtere og givet dig et svar herpå.

Hvilken affugter er den bedste?

Svaret herpå afhænger af, hvad du skal bruge affugteren til. Er det til kælderen, til campingvognen eller til at tørre tøj? Hvor stort er området? Og så videre. Du kan læse mere om valget af affugter i vores guide her.

Hvor meget larmer en affugter?

Hovedreglen for affugterens støjniveau er, at jo større affugteren er, jo mere larmer den. Motoren er større i en større affugter, hvilket kan gøre, at den larmer mere. Du kan eventuelt overveje, om det giver mere mening at investere i to mindre og mere lydsvage affugtere end en stor.

Hvad er affugterens elforbrug?

Affugtere slukker automatisk, hvis enten vandbeholderen er fyldt eller fugtigheden har nået det ønskede niveau. Derfor bruger den ikke unødig strøm. Men affugterens størrelse har også inflydelse på strømforbruget.

Hvordan bruger man en affugter?

En affugter er super nem at bruge. Du sætter simpelthen bare affugteren til det ønskede fugtighedsniveau. Eksempelvis 60%. Så kører affugteren indtil det niveau er nået eller vandbeholderen er fyldt. Hvis fugtigheden stiger igen, starter affugteren automatisk.

Hvor kan man bruge en affugter?

Affugtere kan bruges alle steder, så længe den kan sluttes til en stikkontakt. Vælg blot den affugter, som passer til dit behov.