Kurv 0

Sådan overfører du billeder fra din iPhone til din computer

Du kan let få dine billeder over på computeren

En af de mest populære funktioner på smartphones er kameraet, og iPhone er ingen undtagelse. Hvis du gerne vil have dine mange flotte pletskud fra din iPhone over på din computer, kan det heldigvis gøres nemt.

Se hele udvalget af iPhones

 

Hvordan overfører du billeder fra iPhone til en Mac

Siden iPhone er lavet af firmaet Apple, der også laver Mac-computere, er overførslen af fotos fra en iPhone til en Mac nem. Sørg for at installere den nyeste version af iTunes til din Mac. Herefter kobler du din iPhone til computere via iPhonens USB eller Lightning-kabel. Hvis du ikke tidligere har koblet din iPhone sammen med din Mac, vil du blive bedt om at godkende computeren og muligvis låse din iPhone op med din adgangskode.

Herefter åbnes appen Fotos automatisk på computeren. Sker det ikke, kan du åbne den manuelt. I appen kan du se alle billederne på din iPhone (vælg eventuelt fanen ”Importer”) og vælg de fotos, du gerne vil overføre til din computer. Herefter kan du afkoble din iPhone fra din Mac.

En anden nem mulighed er at benytte iCloud, der sørger for at synkronisere dit indhold såsom billeder på alle dine Apple-enheder. Hvis du har slået iCloud til på både din iPhone og Mac, vil billederne blive overført automatisk.

Se udvalget af Macbook

 

Hvordan overfører du billeder fra iPhone til en Windows-pc

Hvis du har en computer med Windows, kan du også nemt importere dine iPhone-fotos. Du kan vælge at bruge Windows Billeder-appen. Sørg for at den nyeste version af iTunes er installeret på din pc og tilslut din iPhone til computeren. Hvis du ikke tidligere har koblet din iPhone sammen med din pc, vil du blive bedt om at godkende computeren og muligvis låse din iPhone op med din adgangskode. Fremgangsmåden efter tilslutningen af iPhone er forskellig alt efter, om du bruger Windows 7, 8 eller 10.

  • Windows 10: Åbn Billeder-appen og klik derefter ”Importer” og vælg ”Fra en USB-enhed”. Herefter kan du vælge hvilke fotos, du vil importere, og om du vil gemme dem på enheden.
  • Windows 8: Åbn Billeder-appen. Højreklik i appen og vælg ”Importer” og vælg hvilken enhed, du vil importere fra. Herefter kan du markere de fotos, du vil importere.
  • Windows 7: Klik på ”Importér billeder og videoer i Windows” i ”Automatisk afspilning”. Vælg de billeder, du vil importere og klik på ”Importér”.

Derudover kan du også gemme dine billeder i en skytjeneste såsom Dropbox og hente dem ned på din pc denne vej.

Se hele vores udvalg af bærbar computere

Få hjælp til din PC

Guides til computere