Kurv 0

Sådan stormsikrer du dit drivhus

Har du et drivhus i haven, kan det være en rigtig god idé at stormsikre det skrøbelige glashus, så planternes bolig kan komme sikkert gennem de mange storme, der hvert år rammer landet.

Den bedste stormsikring er at placere drivhuset et sted i haven med optimale læforhold. Det kan eksempelvis være i nærheden af en hæk, hvor vinden kan sive igennem og dermed tage noget af trykket fra drivhuset. Et hegn med pileflet eller lameller kan også være en anden fin løsning. Storme kommer ofte fra nordvest eller sydvest, så det er altid vigtigt, at man sikrer det skrøbelige drivhus hele vejen rundt, når stærke vinde raser.

Her får du 5 råd til at stormsikre dit drivhus

  1. Husk altid at lukke døren til drivhuset. Du kan også bruge gaffatape eller andet kraftigt tape, så vinden ikke får adgang.
  2. Sørg for at lukke alle vinduer og skru cylinderen af de automatiske vinduesåbnere.
  3. Lim de clips, der skal holde ruderne fast med en klat silikone, eller lim alle ruder fast med silikone. (Det sidste gør det dog vanskeligere at flytte huset, hvis du skulle få lyst til det).
  4. Vær sikker på, at alle afstivere sidder, som de skal.
  5. Har du ikke en hæk i nærheden af drivhuset, sørg da for at købe et pilehegn eller lignende og placér det rundt om huset.

 

Se hele udvalget af drivhuse og tilbehør på wupti.com her.