Kurv 0

Sådan bruger du Chromecast

5 tricks til at kaste underholdningen op på TV'et med en Chromecast

Det har aldrig været nemmere at nyde lige præcis den underholdning, du ønsker. Med en Chromecast kan du trådløst streame lige netop det indhold du ønsker, film, serier og spil.

Men hvordan kommer du i gang med at bruge din smarte Chromecast og hvordan får du den tilsluttet til dit TV? Læs guiden - så kommer du hurtigt i gang med at streame.

 

Hvordan tilslutter jeg min Chromecast?

Det er enkelt at rilslutte din Chromecast! Start med at sætte den ind i en HDMI-port på dit TV og giv den adgang til strøm. Dette kan du gøre ved at sætte det medfølgende USB-kabel ind i en USB-port på dit TV eller tilslutte kablet il en stikkontakt (hvis din Chromecast giver dig mulighed for dette).

Herefter downloader du Google-Home appen til din mobiltelefon, så du kan konfigurere din nye enhed. Følg instruktionerne trin for trin - så bliver du hurtigt klar til at streame direkte fra telefonen.

 

Hvordan tilslutter jeg min mobil til mit TV?

Når dit Chromecast er sat op, så kan du nemt og enkelt streame TV direkte fra din telefon eller tablet. det er vigtigt at din enhed er tilkoblet samme netværk, som din Chromecast. Når din mobil eller tablet, som du streamer fra, er på samme trådløse netværk vi der dukke et caste-ikon op i de apps, hvor du har mulighed for at streame dets indhold til Chromecast. Ikonet ligner dit wifi-signal med en firkant.

 

5 hurtige tips til at køre Chromecast:

1. Kobel Chromecasten til TV'ets HDMI-port

2. Chromecasten skal tilsluttes en strømkilde

3. Installere din Chromecast ved at følge vejledningen på TV skærmen

4. Chromecasten skal være koblet på det samme netværk, som PC'en er koblet på for at sikre, at det virker

5. Herefter åbner du din Chrome browser og trykker på cast-ikonet. Nu kan du spejle indholdet fra PC'en op på TV'et. 

De bedste TV til streaming

Er du på udkig efter et nyt TV der kan øge din streaming-glæde? På wupt.com finder du et bredt udvalg af forskellige TV, som med garanti vil give mulighed for at nyde dine film, serier og meget mere. Her på siden finder du alle vores TV fra populære brands. Opgrader din streaming-oplevelse med et lækkert TV.

Få hjælp til din PC

Guides til computere