Kurv 0

Flis

Flis både hæmmer ukrudtet og giver et smukt udseende til bedene i haven. Det naturlige ukrudtsmiddel har mange gode egenskaber, så der er mange gode grunde til at investere i flis til haven. På wupti.com har vi et stort udvalg af flis i bigbags, hvor du kan vælge imellem forskellige typer, herunder træ-, bark- og colourtræflis. 

Flis i bigbags

Hvorfor vælge flis til haven på wupti.com?

  • Hæmmer ukrudtsvæksten
  • Mange anvendelsesmuligheder
  • Spar penge med bigbags
  • Forskellige typer

Med et væld af gode egenskaber, er det ikke underligt, at flis er at spotte i mange danske haver. Egentligt består flis af mindre træstykker, der er hugget i stykker med en flishugger. Flis er et billigt naturmateriale, men ikke desto mindre kan det bruges til et væld af formål.

Et af de primære er ukrudtsbekæmpelse, som med flis kan foretages på helt naturlig vis uden giftige stoffer. For den ukrudtshæmmende effekt kan du anvende flisen i et godt lag ovenpå jorden i haven, herunder fx i bede.

Flisen skærmer af for sollyset, der er et af ukrudtets væsentligste energikilder, hvorfor det dermed forhindres i at vokse igennem. Flisen forbedrer desuden jordstrukturen, frigiver forskellige næringsstoffer og giver regnorme og mikroorganismer bedre leveforhold.

Dine planter og blomster får med andre ord de bedste forudsætninger at leve i. I udvalget på wupti.com finder du et bredt udvalg af flis i praktiske bigbags. Når du køber flis i så store mængder, er kiloprisen yderst fordelagtig og der er mange penge at spare

 

Vælg den rette type flis

Der findes flere forskellige typer af flis, og de to mest almindelige er træflis og barkflis. Som udgangspunkt er typerne ens, hvad angår flisens brugbare egenskaber. Den helt store forskel mellem træflis og barkflis ligger i holdbarheden, da træflis kan holde længere end barkflis.

Det skyldes, at barkflisen hurtigere omsættes til muld, hvilket betyder, at denne type flis skal skifte oftere end træflisen. Til gengæld mister træflisen hurtigere farven, men har dog stadig den flotte farve.

Træflisen er desuden mere homogent i størrelsen, hvor til nogle vil mene, at barkflis har et mere naturligt udseende. Hvilken af de to du skal vælge, afhænger derfor af smag og behag. Barkflisen kan desuden også fås i en fin og en grov udgave.

Et alternativ til den almindelige træflis er colourflis, der er farvet flis. Farven er ufarlig og biologisk nedbrydelig, men kan ikke desto mindre holde i 4-6 år afhængig af vejrforholdene. Der er mange forskellige farver at vælge imellem, og ved at anvende colourflis fremfor almindelig træflis, kan du skabe et smukt farvespil i din have.

 

Køb flis i bigbags på wupti.com i dag

Du finder både træ-, barkflis og colourflis i forskellige udgaver i udvalget her på siden. Forebyg ukrudtet i haven og bestil det online i bigbags på wupti.com i dag. Se også vores store udvalg af øvrige bigbags, hvor du kan vælge imellem bl.a. grus og sand, granitskærver, jord og salt.