Kurv 0

Granitskærver og småsten

Granitskærver er dekorative og har et væld af anvendelsesmuligheder, hvorfor de er et populært valg til de danske haver eller til indkørslen. Du finder granitskærverne til dine udearealer i udvalget her, hvor der er flere forskellige størrelser og farver at vælge imellem. Bestil dem online med gode priser på wupti.com i dag.

Køb skærver online

Hvorfor vælge granitskærver på wupti.com?

  • Mange anvendelsesmuligheder
  • Yderst dekorative
  • Bigbags – gode priser

Det er blevet mere og mere populært at pryde haven med granitskærver, så det er ikke uvanligt at se de dekorative sten i haverne rundt omkring i landet. Det er ikke uden grund – granitskærver har nemlig et væld af anvendelsesmuligheder.

Granitskærverne er bl.a. et godt alternativ til belægningsstenene eller betonfliserne i indkørslen, ligesom de også anvendes til bede og anlægning af små stier i haven. Dette skyldes især, at de små stykker granit er smukke og giver et godt farvespil, uanset hvor de anvendes.

Find granitskærver i udvalget på wupti.com. Når du køber granitskærver hos os, leveres de i store bigbags. Det giver en gode priser, så der er gode penge at spare, når du køber bigbags.

Vælg de rette granitskærver

Udvalget af granitskærver er stort med flere forskellige størrelser, farver og nuancer at vælge imellem. Det er ikke kun et spørgsmål om farven, når det rette valg af granitskærver skal foretages – det er lige så meget et spørgsmål om at finde den rette størrelse.

Hvilken størrelse sten du skal vælge, afhænger først og fremmest af, til hvad og hvor du skal bruge granitskærverne. Størrelsen varierer fra de mindste 4/8 mm til de største skærver på 30/60 mm.

 

  • Gælder det indkørslen, der er et populært valg, er det de store granitskærver på fx 16/32 eller 30/60, du skal vælge. Grunden hertil er, at de lidt større skærver ikke sætter sig fast i bildækkene, som de mindre skærver ellers vil have tendens til at gøre.
  • Hvis det i stedet er i haven, granitskærverne skal anvendes – det kan være anlægning af små stier eller langs husmuren – kan du i stedet gå efter de små. Det samme gælder, hvis du skal bruge skærverne som pyntesten i bede og lignende. Her er valget frit, hvorfor du sagtens kan vælge de helt små af slagsen.

Herudover handler det naturligvis også om hvilken farve, der passer bedst til din have eller indkørsel. Det er især de grå granitskærver, der er populære. Det gælder bl.a. i de japansk-inspirerede haver.

Hvis du i stedet vælger granitskærver i en hvid farve, kan udtrykket i haven blive mere eksklusivt. Da granitskærver er et naturprodukt, skal du være opmærksom på, at farverne og nuancerne på stenene vil variere. Det er dog nuanceforskelle, som ikke vil kunne ses på længere afstand.

Køb granitskærver online i dag

Find de bedste granitskærver hvad størrelse og farve angår her på siden og bestil dem hjem til haven eller indkørslen i dag. På wupti.com finder du ikke bare et stort udvalg af granitskærver – vi har nemlig et stort udvalg af bigbags med indhold til dine have-, gør-det-selv- og byggeprojekter. Det gælder bl.a. flis, grus og jord. Du finder dem alle her.