Kurv 0

Jord og muld

Har du grønne fingre? Hvis du elsker havearbejdet og har flere haveprojekter i vente, ved du måske, hvor vigtigt det er for dine grøntsager, blomster mv., at den rigtige jordtype anvendes. Det samme gælder både gødning og blandingsmix, der giver planter de bedste og mest optimale forudsætninger for vækst. På wupti.com har vi et bredt udvalg af jord og gødning, som du kan købe i store partier i bigbags, hvor kiloprisen er god.

Jord i bigbags

Hvorfor købe jord i bigbags på wupti.com?

  • Spar penge med mængderabatter
  • Giver dine planter de optimale vækstmuligheder og -forudsætninger
  • Stort udvalg af typer og mængder

Når du køber jord og gødning her på wupti.com, kan du købe det i bigbags. Her er kiloprisen yderst fordelagtig og mængderabatten stor, så der er gode penge at spare, når du køber jord og gødning i store mængder.

Der er samtidig masser af muligheder og forskellige typer at vælge imellem, så du finder også det, du skal bruge til din haves planter og blomster. Der findes et væld af jordtyper, der har forskellige egenskaber og i vores udvalg finder du bl.a. blandingsmix, der indeholder flere gødningstyper.

Vælg den rigtige type jord og gødning

Den rigtige jord- eller gødningstype giver de bedste vækstforudsætninger for dine planter og din have. Hvilken du skal vælge, er et spørgsmål om hvad du skal plante og hvor. Fælles for samtlige af jordtyperne og -blandingerne er, at de er specialudviklede til et bestemt formål.

Det gælder bl.a. rosenjord, der er den perfekte type jord til at plante dine roser i. Rosenjorden udmærker sig især ved at indeholde langtidsvirkende organisk gødning, som giver optimale vækstbetingelser for dine roser, så de kan vokse sig stærke og kraftige.

Hvis du i stedet leder efter jord til drivhuset, gør du klogt i at vælge en speciel drivhusblanding. Denne type blanding egner sig godt til plantning af bl.a. tomater, agurker, jordbær, krydderurter og flotte sommerblomster. Det er med andre ord vigtigt, at du vælger lige den jordtype, der egner sig til netop dine projekter i haven.

 

Køb sand og grus i bigbags på wupti.com

Find det jord og blandingsmix, du skal bruge til dine haveprojekter her på wupti.com og bestil det hjem her fra siden i dag. Se også vores brede udvalg af øvrige bigbags, hvor du finder alt fra sand og grus til granitskærver og småsten i mange farver.