Kurv 0

Bigbags

På wupti.com finder du et stort udvalg af bigbags, hvor der med en fordelagtig kilopris er masser af penge at spare. Du kan vælge imellem et væld af råstoffer til forskellige udendørs haveprojekter, herunder granitkærver og småsten, forskellige typer af flis og store mængder af jord og muld til havens planter.

Stort udvalg af bigbags 

Hvorfor vælge bigbags fra wupti.com?

  • Spar penge – store mængderabatter
  • Mange anvendelsesmuligheder
  • Stort udvalg af skærver, jord og flis

Bigbag – eller storsæk, som de også kaldes – er egentlig blot en betegnelse, der dækker over en fleksibel emballage til store mængder. Her på wupti.com er vores bigbags fyldt med råstoffer, herunder sten, grus, jord og salt, og udvalget er stort.

Når du køber i så stor en mængde, som bigbags indeholder, er mængderabatten stor, og der er mange penge at spare ved bl.a. granitskærver i bigbags i stedet for i løs vægt.

 

Vælg den rette bigbag

Fælles for samtlige af vores bigbags er, at indholdet har mange anvendelsesmuligheder – det gælder både i haven, på gårdspladsen og i indkørslen. Hvilket materiale du skal anvende til hvilket projekt, kan du læse mere om her.

 

Flis

Flis er rent beset træstykker, der er hugget småt med en flishugger. Hvis du døjer med ukrudt i haven, er flis og bark en effektiv måde at forebygge problemet på. Når flis anvendes på en bar jordbund – fx i dit bed – hindrer flisen nemlig ukrudtet i at vokse igennem.

Det skyldes, at et af ukrudtets væsentligste energikilder, lyset, fjernes. Til gengæld skaber flisen et naturligt miljø for dine planter, så de får de bedste forudsætninger at vokse i. I udvalget her på wupti.com finder du forskellige typer flis, herunder træ- og barkflis.

Køb flis her

 

Skærver og småsten

Granitskærver er et velanvendt naturstensprodukt, som kan bruges til mange formål. Skærverne, der typisk består af knust granit og marmor, bruges først og fremmest i haven til bede og anlægning af små stier og udmærker sig særligt ved at være yderst dekorative. Det er især de grå granitskærver, der er populære, herunder i japansk-inspirerede haver, men findes i et væld af farver. Hvis du eksempelvis vælger de hvide skærver, kan et mere eksklusivt look i haven opnås. Udover i haven kan granitskærverne bruges på gårdspladsen, parkeringspladser, stier og i indkørslen.

Køb skærver her

 

Sand og grus

I vores udvalg af bigbags med sand og grus findes flere forskellige typer, og et af dem er stabilgrus. Denne type grus anvendes, som det også fremgår af navnet, som et lag, der stabiliserer.

Det gælder på arealer og områder, hvor der skal være trafik, og hvor et køretøj af den ene eller anden art skal køre over, herunder fx indkørsler. Hvis stabilgruset undlades, risikeres det, at belægningen i indkørslen beskadiges med bl.a. kørespor og andre skader. Øvrige typer i udvalget af sandkassesand, vasket-/støbesand og fugesand.

Køb sand og grus her

 

Jord

Du finder ikke mindst et bredt sortiment af jord, herunder forskellige muldtyper, planteskolejord, drivhusblandinger og rosenjord. Fælles for samtlige af jordtyperne her på siden er, at de indeholder gødning og hver især giver optimale vækstbetingelser for de planter, de er tiltænkt.

Køb jord og muld her