Kurv 0

Sand og grus

På wupti.com finder du et stort udvalg af både sand og grus i bigbags. Du kan vælge imellem forskellige typer, herunder sand til sandkasse, flisesand til fliselægningen og støbemix til større støbninger i store mængder med en skarp kilopris. Bestil sand og grus til fremtidens gør-det-selv-projekter online her fra siden i dag.

Grus og sand i bigbags

Hvorfor købe sand og grus på wupti.com?

  • Mange anvendelsesmuligheder
  • Skarpe kilopriser og gode mængderabatter
  • Stort udvalg – vælg imellem mange typer

Sand er ikke bare sand. Der findes mange typer, der med forskellige egenskaber har forskellige anvendelsesmuligheder. Når du har med projekter at gøre, hvor du skal bruge sand eller grus, er det som udgangspunkt store mængder, du skal bruge. Af den grund finder du derfor udelukkende både sand og grus i store bigbags. Kiloprisen er desuden en yderst fordelagtig, hvorfor der er mange penge at spare, når du køber i så store mængder.

 

Vælg den rigtige type sand eller grus

Hvilken type, du skal vælge, afhænger af hvilket projekt, du skal i gang med og hvilket formål, du skal bruge det til. Du kan her læse om hver af de forskellige typer.

Sandkassesand

Sandkassesand bruges, som navnet antyder, til sandkassesand. Denne type sand er særligt anvendes til sandkasse, sandets sammensætning af kornstørrelse gør, at sandet lettere bindes sammen.

Det betyder, at det er sand, der er væsentligt sjovere at lege i for børnene, ligesom det også er lettere at bygge sandslotte mv. i sandkassesand.

Støbemix

Støbemix skal blandes med cement og vand, for at kunne bruges til det tiltænkte formål, nemlig støbning. Støbemix anvendes derfor især af murere, når der skal støbes i bl.a. fundamentblokke og til gulve, hvori der skal anlægges gulvvarme.

Flisesand

Flisesand – eller stenmel, som det også betegnes som – er særligt velegnet, når du skal lægge fliser. Grunden hertil er, at denne sandtype pakker sig hårdere end øvrige typer sand, og kan derfor stampes godt sammen, når du skal færdiggøre fliselægningen. Denne type sand kaldes også fugesand.

Stabilgrus

I udvalget finder du også stabilgrus, der anvendes som et stabiliserende lag på arealer og områder, hvor store køretøjer kører over. Stabilgrus anvendes derfor i bl.a. indkørsler, for at undgå, at belægningen beskadiges med kørespor fra de tunge køretøjer.