Kurv 0

Vejsalt

Når vinterens sne og is sætter en stopper for trafikken, skal der effektive midler til. Et af de bedste og mest effektive måder at få bugt med de glatte veje og fortove er med vejsalt, der er det nok mest anvendte tømiddel i Danmark. På wupti.com har vi det et stort udvalg af vejsalt. Kom vinterhalvårets besværlige vejføre i forkøbet og køb online her fra siden i dag.

Vejsalt – vinterens fjende

 

Hvorfor vælge vejsalt på wupti.com?

  • Det virker hurtigt – hver gang
  • Undgå faldskader på glat is
  • Fordi det er billigt og effektivt

Vejsalt er en enkel, billig og effektiv måde at undgå faldskader på i det kolde vintervejr. Salt opløser is, så du kan rydde sne og færdes uden at risikere glatte underlag. Vær på forkant med vinteren, og køb en god portion vejsalt hos wupti.com – stensalt, havsalt eller blandet salt og sand.

 

Spred vejsalt jævnt

Det er store mængder, der skal til, hvis de glatte overflader om vinteren skal holdes på afstand. Indkørsler, fortove, terrasser og veje skal ryddes foran din bolig og en snerydder alene kan ikke klare det glatte lag under sneen. 

Brug vejsalt hele vinteren, og vær sikker på, at du ikke er skyld i faldulykker eller risikabel færdsel. 

Når du spreder vejsalt, skal du sørge for at sprede det jævnt og netop dér, hvor der er brug for det. Salt er en god ukrudtsdræber, men kan også skader anden vegetation. Smid derfor kun salt, hvor du færdes, og har du et bredt fortov eller indkørsel, så vælg en ’sti’, hvor du smider salt på. 

Du kan smide salt pr. håndkraft, hvis du kun har et lille areal foran din bolig, som du har pligt til at rydde, eller du kan vælge at gøre det mere professionelt med en sneslynge og fejsemaskine.  Det vigtige er, at du fordeler mængden af salt jævnt, så der ikke opstår pletvis tilisning på din ’sti’. 

Brug rent vejsalt eller en blanding af salt og sand. For den meget hurtige og effektive saltning ved særligt lave minusgrader kan havsalt være den rette løsning – tø-processen starter hurtigere end hos stensalt. 

Vælg vejsalt til vinteren, og spar penge ved storkøb – se det store udvalg hos wupti.com herover. Altid bedst til prisen.