Kurv 0

Udendørs bruser

Sæt den på haveslangen eller montér den fast i hjørnet af haven – en udendørs bruser er den ultimative nydelse af naturen om sommeren. Lad solen opvarme vandet, eller nyd et afkølet brus en varm sommerdag. Se de mange modeller i det store online udvalg her på wupti.com.

Udendørs bruser i naturen

Derfor skal du have en udendørs bruser

  • Effektiv afkøling på varme sommerdage
  • Praktisk afskylning efter strand eller pool
  • Udnyt sommeren maksimalt i naturen

Bliv afkølet naturligt og effektivt i haven, når sommeren er bedst, eller skyl salt- eller klorvand af kroppen efter badningen. En udendørs bruser får det maksimale ud af sommeren og giver hygge i haven til hele familien. 

Hvad kræver en udendørs bruser?

En udendørs bruser kan være mere eller mindre stationær – det afhænger af model, vandtilslutning, opvarmning og afskærmning. 

  • Modellen kan enten være praktisk orienteret uden hensyntagen til det visuelle i designet eller et flot design, der står som et dekorativt element. Sammenklappelige modeller vil ofte have fokus på praktik, mens de mere stationære ofte er lavet til også at skabe et smukt islæt i haven. Vælg model efter hvor synlig din udendørs bruser skal være i haven. 
  • Tilslutning af en udendørs bruser kan være helt enkelt. Du kan tilslutte den til havens normale vandingsudstyr i form af en vandslange eller en vandtønde. En mere avanceret løsning er tilslutning til vandet i boligen, så du kan vælge mellem koldt og varmt vand på lige fod med en indendørs bruser. 
  • Opvarmning af vandet sker enten gennem tilslutning til den varme hane i husets vandsystem, eller via solen. En simpel måde er at lade vandslangen eller vandbeholderen være i solen minimum ½ time inden brug, mens nogle modeller opvarmer vandet via solfangere. Det anbefales generelt altid at placere en udendørs bruser på et solrigt sted i haven. 
  • Afskærmning følger med nogle modeller, mens andre overlader det til dig at finde en løsning. Bevoksning i haven kan i sig selv fungere som afskærmning, eller du kan vælge en mere stationær afskærmning i form af et hegn. 

Find din udendørs bruser online her på wupti.com.