Kurv 0

Minidrivhuse

Et minidrivhus giver rum til at dyrke frugt og grønt selv på meget lidt plads. Se vores mange flotte modeller af høj kvalitet her på siden, hvor du blandt andet finder praktiske vægdrivhuse til altanen eller terrassen, og bestil dit nye minidrivhus i dag.

Vælg et kompakt minidrivhus til haven

Derfor skal du vælge et minidrivhus

  • Kan bruges på kompakte arealer som på altanen, terrassen eller i den lille have
  • Få mulighed for selv at dyrke blandt andet agurker og tomater
  • Gør haven hyggeligere og mere indbydende at bruge tid i

At dyrke grøntsager i drivhus er et hyggeligt projekt for både store og små, og med et drivhus i ministørrelse får du mulighed for at eje et drivhus, uanset om du har adgang til en stor eller en lille have eller måske blot til en altan i højden. På den måde kan alle – både husejere og lejlighedsbeboere – få glæde af drivhusets mange gode egenskaber og blive helt eller delvist selvforsynende med én eller flere hjemmedyrkede grøntsager direkte fra egen avl. 

Hvilket minidrivhus skal jeg vælge?

Det centrale ved et minidrivhus, og grunden til at mange går efter netop denne løsning, er selvfølgelig, at et minidrivhus er mere kompakt end et traditionelt drivhus. Derfor er det også først og fremmest pladsen – eller manglen på samme – på dine udearealer, der afgør dit valg af model. Det handler om at udse dig de modeller, som der er plads til i haven, på terrassen eller på din altan, og herefter vælge netop det minidrivhus, du synes allerbedst om.

Vi har modeller i flere forskellige udformninger, og mangler du andet til indretning samt pasning og pleje af dit udemiljø, kan du finde hele vores sortiment af forskellige produkter til haven lige her.

 

Find dit nye minidrivhus, og bestil det online her hos wupti.com

Drømmer du om dit eget drivhus, men er pladsen trang? Et minidrivhus er perfekt til den lille have, terrasse eller altan eller som supplement til et større drivhus i de haver, hvor der er plads til det. Vores minidrivhuse fås i mange søde og elegante designs for enhver smag, og her på siden kan du altid finde minidrivhuse til en skarp pris og i en kvalitet, som du kan have glæde af i mange år. Købet af et godt minidrivhus er en investering, der giver mange gange igen i form af glæden ved at pusle om planter udendørs og løbende høste lidt lækkert, hjemmedyrket grønt til middagsbordet. Du kan finde dit nye minidrivhus her og bestille det hjem med det samme. Så er dit minidrivhus snart klar til at blive sat op hjemme hos dig.