Kurv 0

Drivhuse

Har du en have med plads til drivhus, er et fritstående drivhus det oplagte valg. Hos wupti.com kan du vælge imellem mange forskellige modeller for enhver smag fra kendte mærker. Se de forskellige fritstående drivhuse her og vælg din favorit!

Fritstående drivhuse for enhver smag

Fordele ved at vælge et fritstående drivhus

  • Du kan placere dit drivhus mere eller mindre, som du vil
  • Få et drivhus i en god størrelse
  • Giver dit et selvstændigt rum i haven, hvor du kan trække dig lidt tilbage for dig selv

I et fritstående drivhus er der masser af plads til at pusle om forskellige planter i ro og mag, og hos wupti.com kan du vælge imellem mange forskellige modeller af høj kvalitet. Vores fritstående drivhuse findes i flere størrelser og designs, så gå på opdagelse blandt de mange muligheder online, og lad dig fascinere af det brede sortiment i forskellige prisklasser.

Hvordan skal jeg placere mit fritstående drivhus?

Når du har fundet dit nye fritstående drivhus, er det en god idé at tage stilling til, hvor drivhuset skal stå, før du får det hjem. Det kan være oplagt blot at placere drivhuset på en tom græsplet i haven, men vil du give dine planter i drivhuset de bedste betingelser for sund vækst, er der alligevel nogle forholdsregler, du med fordel kan tage.

Selvfølgelig er det først og fremmest vigtigt at placere drivhuset på en måde, så det indbyder til brug. Vælg derfor gerne en central placering frem for at placere drivhuset i det fjerneste hjørne af haven. Samtidig er det væsentligt, at dit drivhus står i læ for vinden, og at solens stråler frit kan falde på glasset, så drivhuset opvarmes optimalt.   

 

Find din favorit blandt vores fritstående drivhuse, og bestil online

Hos wupti.com finder du mange smukke drivhuse i fritstående modeller, der er det klassiske valg til din have. Vi har både fritstående drivhuse i hærdet glas og i almindeligt drivhus-glas, og sortimentet rummer drivhuse i et væld af størrelser, så du kan gå på opdagelse og finde drømmen af et drivhus her hos os. Købet af et drivhus er en spændende investering, som du kan have glæde af i rigtig mange år, og det kræver ikke særligt grønne fingre at få held med dyrkning af de mest simple grøntsager i drivhus, herunder eksempelvis tomater, agurker eller chilier. Vælg dit fritstående drivhus her blandt vores modeller, og gennemfør din bestilling ved kassen. Så er dit nye drivhus snart godt på vej afsted til dig.

Udover fritstående drivhuse har vi også et bredt sortiment af andre modeller her hos wupti.com. Du finder hele det samlede sortiment af skønne drivhuse her.