Kurv 0

Vægdrivhuse

Med et vægdrivhus kan alle få plads til et flot drivhus i haven, på terrassen eller på altanen. Vi har mange smarte modeller online her hos wupti.com, hvor du finder kompakte vægdrivhuse fra populære mærker.

Kompakte vægdrivhuse i pladsbesparende designs

Fordele ved at vælge et vægdrivhus

  • Giver dig mulighed for at eje et drivhus på trods af begrænset plads udendørs
  • Få kompakt drivhus, der er nemt at placere på mange forskellige måder
  • Du kan dyrke dine egne grøntsager

Det er skønt at eje sit eget drivhus, og nu kan drømmen om et drivhus også gå i opfyldelse for dig, uanset om du bor stort eller småt. Et lille vægdrivhus kan nemlig både etableres i den lille have, på terrassen eller sågar på altanen hos dig, der bor i etagebyggeri. Det eneste, der kræves, er en flade, som vægdrivhuset kan etableres op ad. Med et vægdrivhus udnyttes pladsen omkring dit udemiljø optimalt, og du får lige så mange muligheder som med et almindeligt drivhus – blot i mindre format.  

Hvilket vægdrivhus skal jeg købe?

Vores smarte vægdrivhuse findes i mange forskellige modeller og størrelser. Hvilken model du skal vælge, er i høj grad et spørgsmål om, hvor meget plads du har til rådighed, og hvordan du gerne vil bruge dit vægdrivhus i det daglige. Hvilke planter skal vægdrivhuset rumme, og hvordan vil du gerne have vægdrivhuset til at stå? Hvilket design skal det have, og hvilke materialer og farver passer bedst til dine ønsker? Spørgsmålene kan være mange, så få afklaret dine ønsker og behov, før du vælger, og gør et rigtig godt køb, som du kan have glæde af i mange år.

Et vægdrivhus kan både stå alene eller agere supplement til et større drivhus, og uanset hvordan du ønsker at bruge dit vægdrivhus, har vi uden tvivl den helt perfekte model til dig.  

 

Find din favorit blandt vores vægdrivhuse og bestil online

Er drømmen at eje et drivhus, men er pladsen ikke helt til en af de mere traditionelle drivhuse, kan et vægdrivhus meget vel være lige sagen. Et vægdrivhus har de samme gode egenskaber som andre drivhuse, men da det fylder minimalt, kan det nemt etableres både i den lille have samt på altanen eller terrassen afhængigt af, hvor pladsen er bedst. Det giver mulighed for, at du kan dyrke dine egne grøntsager i drivhus, selvom du bor småt, og det giver en ganske særlig glæde at kunne høste hjemmedyrket grønt direkte fra drivhuset – noget som burde være alle forundt. Med et vægdrivhus er det helt op til dig, hvad der skal plantes derhjemme. Find dit nye vægdrivhus her, og læg din bestilling i dag!