Kurv 0

Flag, vimpler & flagstænger

Er der noget der skal fejres? Et flag er uundværligt til alle festlige lejligheder, og hvad er flottere end at se Dannebrog vejre i vinden. Her på siden finder du både flag og flagstænger, som du kan udsmykke haven med. Vi har flagstænger i flere størrelser, fra store flagstænger til haven, til mindre der nemt kan stilles frem. 

Dansk flag til den særlige anledning

Hvorfor have flag og flagstang?

  • Der kan gøres opmærksom på særlige mærkedage
  • Fordi det danske flag er traditionsrigt og dekorativt
  • Der er noget højtideligt og dansk ved at hejse flaget

Fødselsdage, bryllupsdage, studentergilde, påske, grundlovsdag og alle de andre særlige dage, som du har lyst til at fejre, kræver et smukt dansk flag på en kridhvid flagstang. Det danske flag er dekorativt og komplementerer naturens livlige grønne og blå farver, og så er en flagstang for mange symbolet på dansk kulturhistorie og danskhed i det hele taget.

En flagstang til priser for alle

Der er en lille forskel på flagstangens pris i forhold til materialevalg: 

  • Glasfiber er som regel lidt billigere end træ og kræver mindre vedligeholdelse. En glasfiber flagstang skal blot vaskes af med vand og sæbe, når den begynder at blive misfarvet. 
  • Træ kan være en smule dyrere og kræver mere vedligeholdelse i form af regelmæssig opfriskning med maling. Flere foretrækker dog det naturlige look fra en hvidmalet træflagstang. 

Mindre flagstænger med krydsfod eller spyd til at stille indendørs eller lige uden for døren er naturligvis langt billigere end en rigtig flagstang. Og har du brug for festartikler til at gøre fødselsdagen til noget særligt, så er et fødselsdags-flag et must. Sæt et flag til fødselsdag op i indkørslen, så alle kan se, at her bor der en fødselar. 

Flagstænger findes i flere forskellige højder, ligesom et dansk flag fås i flere størrelser afhængigt af størrelsen på din flagstang. Vælg en højde og en størrelse, der passer proportionelt sammen og til din have, og tjek flag-kalenderen for, på hvilke tidspunkter af dagen du må have flag oppe, og hvornår der er nationale flagdage. 

Gå på opdagelse i det store udvalg af flag til fødselsdag og flagstænger her hos wupti.com.