Kurv 0

Espalierer

Hos wupti finder du et bredt udvalg af de skønneste espalier-hegn til haven, der kan bruges dels som afskærmning og dels som støtte til planter, der trives godt ved at vokse op ad hegn. Et fritstående espalier kan være virkelig dekorativt, og med de mange forskellige løsninger her på siden har du rig mulighed for at indrette med have-espalierer i massevis og derved skabe lige det udemiljø, du drømmer om. 

Vælg et flot espalier til haven

Hvorfor vælge et espalier-hegn til haven?

  • Fungerer som både afskærmning og støtte til dine planter
  • Gør det nemt at skabe flere rum i haven
  • Giver mange kreative og meget dekorative muligheder for indretning

Espalierer er meget populære i den moderne haveindretning, og det kan vi sagtens forstå. Med et eller flere espalierer får du nemlig et væld af forskellige indretningsmuligheder, og der er nærmest ingen grænser for, hvordan du kan bruge dit espalier i haven. Brug eksempelvis et espalierhegn til at inddele haven i forskellige zoner, eller lad dit nye espalier danne rammen om smuk beplantning, der kan vokse op ad espalieret år efter år og blive endnu smukkere med tiden. Se også vores øvrige typer af hegn og tilbehør her.

Valg af espalier til indretning af din have

I vores sortiment af fritstående espalierer finder du espalierhegn i mange forskellige modeller. Dit valg af espalier afhænger i høj grad af dine konkrete behov, og vi har både simple hegn-espalierer samt diverse espalierer med højbed eller plantekasser. Vælg med omtanke, og tag udgangspunkt i dine behov og drømme for din have.

 Vi har helt sikkert en løsning, der passer til dig, og det er blot med at finde den blandt de mange fantastiske espalierer, der gemmer sig her i udvalget. Det er din fantasi, der sætter rammer og begrænsninger, så hold dig endelig ikke tilbage. Din have skal være et rart og hyggeligt sted at bruge tid, og indretter du med espalierer, er du allerede godt på vej mod at skabe en dejlig oase med plads til fordybelse og afslapning for hele familien.

 

Vælg et smukt espalier, og køb det her hos wupti

Drømmer du om et eller flere espalierer til haven, så er du kommet til det helt rigtige sted. I vores udvalg finder du nemlig mange fantastiske espalier-hegn og have-espalierer for enhver smag og til ethvert behov. Gå på opdagelse blandt vores fritstående espalierer, og lad dig begejstre af de mange muligheder. Når du har fundet dine favoritter, kan du nemt lægge dem i kurven og bestille dem hjem med det samme. Så er du snart klar til at komme i gang med at indrette din have helt efter dine drømme.