Kurv 0

Lamelhegn

Et lamelhegn er både praktisk og utroligt flot at se på. Det robuste træhegn er let at sætte op og er konstrueret i skønne mønstre, der giver et flot spil og mere liv til haven eller terrassen. Vores lamelhegn findes i mange modeller, og det er blot om at gå på opdagelse i sortimentet her på siden, så du kan få afsøgt de forskellige muligheder og kan få fundet netop det lamelhegn, der passer bedst til dine ønsker og drømme.

Lamelhegn til æstetisk afskærmning udendørs

Hvorfor vælge et lamelhegn til haven?

  • Robust løsning med mange års holdbarhed
  • Klassisk og æstetisk design i træ
  • Nemt at sætte op

Med et lamelhegn til haven får du et klassisk og robust træhegn konstrueret af brædder i flotte mønstre. Lamelhegnet giver en effektiv afskærmning til haven eller til terrassen, og du får et hegn, der er nemt at vedligeholde, og som du kan have stor glæde af igennem rigtig mange år. Hegnet er samtidig let at montere, og søger du et æstetisk hegn, der oser af kvalitet, er et lamelhegn bestemt et godt bud på det nye hegn til din have. Se de mange forskellige løsninger her på siden, hvor vi har samlet de flotteste lamelhegn i et væld af spændende designs, der kan tilfredsstille enhver haveejer, som drømmer om et smukt men samtidig praktisk hegn til afskærmning udendørs.  

Sådan vælger du det rigtige lamelhegn

Når du skal vælge dit nye lamelhegn, bør du tage disse parametre med i dine overvejelser:

  • Materiale: Komposit eller imprægneret træ? Begge materialer har et smukt og naturligt udtryk. Med komposit kan du vælge forskellige farver og har minimal vedligehold. Med imprægneret træ får du den naturlige træoplevelse, men skal så huske at male hegnet regelmæssigt.  
  • Design: Lamelhegn leveres i moduler, så designet på hegnet allerede bestemt. Der findes mange varianter at vælge imellem, og der er både hegn med moderne udtryk og nogle med flere detaljer og flet, som giver et mere romantisk touch.

Uanset hvilket lamelhegn du vælger hos wupti, er du garanteret et hegn af absolut højeste kvalitet. Derfor kan du trygt vælge et hvilket som helst lamelhegn fra vores brede sortiment. Det er således værd at koncentrere dig om de enkelte designs og at vælge med udgangspunkt i, hvilket af vores hegn der tiltaler dig allermest. Mulighederne er mange, og vi har samlet en lang række af forskellige træsorter og mønstre blandt vores lamelhegn her til dig, så du nemt kan finde det perfekte hegn til dine udearealer. Lamelhegn er klassiske og diskrete men samtidig meget elegante og æstetiske hegn, og vi håber bestemt, at du vil finde lige det hegn, du drømmer om, i sortimentet her hos os. 

 

Køb lamelhegn online hos wupti i dag

Et lamelhegn er det perfekte valg af hegn til den moderne have, uanset om du er den heldige ejer af en stor eller en lille have. Du har rigtig mange forskellige muligheder at vælge imellem online her i vores udvalg, hvor du kan finde dit nye lamelhegn og bestille det hjem med bare få klik. Købet af et lamelhegn er alletiders investering til din have, så find dit hegn her, og læg din bestilling i dag – så er dit nye lamelhegn snart godt på vej afsted til dig.