Kurv 0

Trådhegn

Mangler du en effektiv men samtidig æstetisk løsning til afskærmning til haven, så vælg eksempelvis et trådhegn fra sortimentet hos wupti. Her kan du gå på opdagelse blandt mange spændende modeller og vælge dit nye trådhegn i netop den størrelse, der passer til dine behov. Vores kraftfulde trådhegn er det perfekte valg til dig, der drømmer om en løsning, der holder. Se de mange muligheder nedenfor, og bestil dit trådhegn til haven i dag. 

Trådhegn – et sandt multitool i haven

Hvorfor vælge et trådhegn

  • Både praktisk og nemt at sætte op
  • Bredt udvalg af størrelser og materialer
  • Ideelt til havens mange projekter

Trådhegn er enormt alsidigt og findes i mange forskellige udformninger og materialer. Vi har et stort udvalg til ethvert behov og gør-det-selv-projekt.

Her på siden finder du således trådhegn til alt fra sikkerhedsindhegning af haven over indhegning af kanin-, hønse- eller fuglebure og til opdeling af områder i haven for at beskytte planter og træer. Trådhegn er også ideelt til kreative projekter og dekorativt brug, f.eks. som stativ til klatrende blomster og træer i haven.

Vælg det rigtige trådhegn til dit behov

Til de kreative projekter og mindre indhegninger kan det være en fordel at gå efter de lette og fleksible trådhegn, der typisk kommer i ruller. De kan skæres til og formes efter behov, men er samtidig stærke og holdbare.

Du kan med fordel købe stolpespyd med, hvis trådhegnet skal bruges som indhegning rundt om haven, blomsterbedet eller andet.

Til større behov og sikkerhedsindhegning har vi mere stærke og robuste hegn i mange størrelser. De leveres med hegnspæle, skråstænger og alt andet monteringstilbehør. Oftest i sektioner der nemt kan monteres. Tilkøb flere sektioner for at opnå den ønskede hegnslængde.

 

Stort udvalg af størrelser og materialer

Vurdér om et fleksibelt eller mere robust trådhegn er bedst til dit projekt. Mål derefter dit projekt op, så du ved, hvilken længde trådhegn du får brug for. Det er også værd at overveje, hvor højt dit trådhegn skal være – f.eks. hvis det bruges til dyreindhegning eller beskyttelse af beplantning.

Gå på opdagelse i vores store udvalg, og bestil dit nye trådhegn i dag!