Kurv 0

Brændekløvere

Har du brug for brænde til ildstedet om sommeren eller brændeovnen og pejsen om vinteren og vil du undgå at skulle i gang i timevis med øksen, er det både nemmere og hurtigere at bruge en brændekløver. Vores udvalg består af effektive modeller med forskellige kløvertryk og med en god arbejdshøje som giver den optimale arbejdsstilling. 

Brændekløver - hurtig og effekiv

Hvorfor vælge en brændekløver

  • Effektiv og præcis kløvning af dit brænde
  • Øget sikkerhed under kløvning
  • Få nemt og hurtigt klargjort dit brænde

Skal du have fyldt brændestakken op til ildstedet før sommeren eller til pejsen før vinteren? Til de mindre behov kan en klassisk økse være rigeligt til at få arbejdet gjort. Men det kan hurtigt blive tidskrævende at kløve en stor mængde brænde med en økse, og det kan også være hårdt for kroppen.

Med en brændekløver går det hurtigt med kløvningen, du skåner kroppen, og du arbejder sikkert. Du kan også arbejde meget mere præcist med en brændekløver. Samtidig får du brænde i passende størrelser, der bl.a. er lettere at stable.

Det skal du overveje, når du køber en brændekløver

Overvej, hvad dit personlige behov er. Herunder finder du nogle punkter, du bør have med i tankerne, når du vælger en brændekløver:

  • Kløvelængde: Brændekløvere har forskellig kløvelængde. Overvej, om dit behov kræver en kløver til mindre brænde, f.eks. til mindre ildsteder eller pejsen i stuen. Det kan også være, at du skal bruge brænde helt op til 100 cm, f.eks. til større bålsteder. I vores udvalg finder du brændekløvere til flere forskellige kløvelængder.
  • Kløvetryk: Kløvetrykket hænger typisk sammen med kløvelængden. Jo mindre kløvelængde, jo mindre kløvetryk kræver det, og omvendt. Brændetypen kan også have indflydelse på kløvetrykket.
  • Arbejdshøjde: Overvej en model med højdejustering til en optimal arbejdsstilling. Så undgår du at belaste krop og ryg ved at arbejde foroverbøjet.

Hold varmen ude og inde

Hvad enten du har brug for brænde til bålstedet om sommeren eller til pejsen eller brændeovnen om vinteren, er en brændekløver et fornuftigt valg. Samtidig får du mere tid til andre gøremål – eller afslapning foran ilden. Find din nye brændekløver i vores udvalg, og bestil i dag!