Kurv 0

Sneslynger & fejemaskiner

Snerydning og fejning af gader bliver lidt sjovere med en fejemaskine. Har du store udendørsarealer er en fejemaskine en god hjælper både om vinteren, hvor den kan rydde sne og i forårs- og efterårsperioden, hvor den er ideel til renholdelse af fortovet. Du finder her vores udvalg af fejemaskiner, vi har modeller fra kendte mærker som Texas. 

Fejemaskiner -  Både anvendelige til snerydning og renholdelse

Skal det være en fejemaskine eller en sneslynge?

Det kan været svært at beslutte om der skal investeres i en fejemaskine eller en sneslynge. En sneslynge er mere effektiv til at fjerne sne, hvis der er meget dybt sne sammenlignet med en fejemaskine. Den har dog den ulempe, at den kun er anvendelig i perioder med sne. En fejemaskine har derimod den fordel, at den både er anvendelig til lettere snerydning samt fejning af blade osv. så den kan blive brugt hele året.  

Skal jeg vælge en fejemaskine eller en håndfejemaskine?

En fejemaskine kan udføre mange forskellige arbejdsopgaver udendørs henover året. I forår, sommer og efteråret er den perfekt til at renholde stier, gader, fortov og parkeringspladser. Om vinteren er fejemaskinen til stor hjælp med snerydningen, da den med sin bredde arbejdsbredde hurtigt og effektivt kan fjerne sneen fra større arealer sammenlignet med en kost.

En håndfejemaskine eller fejemis, som den også er kaldt, kan bruges både udendørs til terrassen og indkørslen, hvor den kan feje blade, sten og andet mindre haveaffald op. Den er samtidig effektiv til at rengøre indendørs f.eks. i garagen, lageret eller værkstedet. En håndfejemaskine vejer ikke særlig meget, da den er uden motor, hvilket gør den nem at skubbe rundt med. Den er udstyret med en opsamlingskasse så alt affaldet samles og hurtigt kan tømmes, når den er fyldt op.  

Hvor bred en fejekost skal jeg vælge?

Skal du renholde og rydde sne på større arealer kan det være en god idé at vælge en fejemaskine med en bred fejekost, da den hurtigere kan udføre arbejdsopgaven. Med en smallere fejekost er det derimod nemmere at manøvere rundt på mindre arealer.   

Var dette hjælp nok til at du kan købe den rette fejemaskine, kan du hoppe op til produkterne her:

Tilbehør gør din fejemaskine alsidig

Vores sortiment består af tilbehør til din fejemaskine som opsamlekasser, regnslag og koste til forskellige modeller af fejemaskiner, så din fejemaskine kan blive endnu mere alsidig end den er i forvejen. På den måde undgår du, at maskinen blot kommer til at stå i garagen eller skuret og samle støv. 

Køb din nye fejemaskine eller håndfejemaskine online på wupti.com

Har du fundet den fejemaskine som matcher netop dit behov, så er du ikke mange klik fra at få den leveret. Vores udvalg består af topkvalitets maskiner som er nemme at bruge, så du hurtigt og nemt at komme i gang med at holde rent og pænt både indendørs og undedørs afhængig af, hvilken fejemaskine du vælger der skal flytte hjem til dig.