Kurv 0

Græstrimmere batteri

Er du på udkig en ny batteridreven græstrimmer til at klippe kanterne med? På wupti.com har vi et stort udvalg af græstrimmere med batteri, der gør det let at klippe havens kanter. Du kan også finde batterier til din græstrimmer, som har en hurtig opladningstid.  

Hvilken græstrimmer med batteri skal du vælge?  

På wupti.com har vi et stort udvalg af kraftige græstrimmere, så du får en pæn græsplæne - selv på steder, hvor plæneklipperen ikke kan nå.  Vi tilbyder græstrimmere- og kantklippere med batteri fra følgende populære mærker: 

  • AL-KO 
  • Worx 
  • Stiga 

Fordelen ved at vælge en græstrimmer på batteri er, at du ikke skal tage højde for en ledning og dens begrænsede rækkevidde. Vi har græstrimmere med flere funktioner og hastigheder. På den måde kan du selv vælge, om græstimmerens driftstid skal være længere eller yde større styrke.  

Køb smarte græstrimmere med batteri 

På wupti.com finder du et udvalg af smarte græstrimmere med batteri, der nemt kan trimme de hjørne og kanter, din plæneklipper ikke kan nå.  

Vi tilbyder blandt andet trimmere med 30 centimeter klippebredde og et trimmerhoved, der kan dreje 180 grader. Således kan du nemt trimme plænen præcist og få et smukt resultat. Ligeledes har vi græstrimmere med tre trins vinkling af trimmehovedet, så det let kan klippe kanter på steder, der er svære at komme til.  

De fleste af vores  modeller har en arbejdstid på mellem 30 til 40 minutter med et fuldt opladt batteri afhængigt af græstrimmerens hastighed og styrke, som du frit kan indstille efter behov..  

 Få lynhurtig oplader til din græstrimmer 

Hvis du mangler en batterilader til din græstrimmere, så har vi også et udvalg af batteriopladere, der oplader dit batteri 100 procent op på kun 60 minutter. Så er det lynhurtigt klar til brug igen. Kan du ikke vente så længe, er batteriet også opladet 80 procent efter blot 40 minutter. 

Find plæneklipper på wupti.com 

Mens du nyder synet af de flotte nyklippede kanter på din græsplæne, kunne det måske også være rart med en ny plæneklipper, så du kan få den flotteste græsplæne i nabolaget. På wupti.com har vi et stort udvalg af forskellige plæneklippere. Her kan du blandt andet vælge mellem: