Kurv 0

Græstrimmere el

Har du nogle irriterende områder i haven, hvor du ikke helt kan komme til med din plæneklipper? Så kender du sikkert til det, hvor græsset gror sig lidt længere, end du er stolt af nogle steder. Køb en elektrisk kantklipper fra wupti.com, som du let kan klippe alle dine kanter og svære tilgængelige områder. 

Køb en smart, elektrisk kantklipper på wupti.com 

Er du træt af ikke at kunne klippe kanterne med din græsslåmaskine? Så find en el græstrimmer, som du nemt kan klippe de svært tilgængelige områder med. En elektrisk græstrimmer er utroligt smart, da den er kraftfuld og nem at håndtere. På den måde kan du hurtigt komme omkring alle kanterne i haven, og så kan du endda også nemt trimme mindre buske og planter. Gå på opdagelse i vores udvalg af elektriske græstrimmere her på siden. 

Hvordan fungerer en elektrisk kantklipper? 

Med en elektrisk kantklipper kan du nemt og hurtigt komme i gang med at klippe alle de kanter, som du ikke før har kunnet få med, da du slog græsset med din almindelige plæneklipper. Du skal blot sætte din elektriske kantklipper i en stikkontakt, og så er du klar. Når du tænder for kantklipperen, er der en snor, der begynder at dreje rundt med stor fart, og det er denne snor, der skærer græs, grene og ukrudt over.  

Stort udvalg af græstrimmere på wupti.com 

Du kan finde et stort udvalg af kantklippere på wupti.com, hvor vi, udover at have elektriske kantklipper, også har batteridrevne græstrimmere og benzindrevne græstrimmere. Men hvad skal du vælge? Læs med herunder, hvor du kan blive klogere på de tre forskellige typer. 

  • Den elektrisk kantklipper er det perfekte valg, hvis du gerne vil have en støjsvag kantklipper med masser af kraft. Med en elektrisk kantklipper kan du klippe i lige så lang tid, som du vil, så længe maskinen er slået til en stikkontakt.  

  • Den benzindrevne kantklipper har dog også masser af kraft og en lang klippetid, men her får du til gengæld  en maskine, der larmer lidt mere.  

  • Den batteridrevne kantklipper er det perfekte valg til den lille have, hvor du ikke har brug for at kunne klippe i lange perioder af gangen, da brugstiden er begrænset af batteriets levetid.