Kurv 0

Hækkeklippere batteri

Leder du efter en hækkeklipper? Så vælg én med batteri. På wupti.com finder du hækkeklipper med batteri, der er gode at betjene på grund af den mindre vægt og det lavere støjniveau. Tag et kig her på siden, der er fyldt med god kvalitet til skarpe priser, der gør hækken snorlige.

Slip for besværet med en hækkeklipper uden ledning 

Tag din batteridrevne hækkeklipper med overalt. Med modellerne på wupti.com er du ikke begrænset af besværlige ledninger. Her kan du finde stor motorkraft, gode sværdlængder og holdbare batterier, som sørger for, at du kan få haven til at stå knivskarpt - ligesom prisen på hækkeklipperen. 

I udvalget her på wupti.com finder du et stort udvalg af hækkeklippere med batteri, som passer til diverse danske haver. Du kan blandt andet finde: 

  • Opladningstid på under en time 
  • Driftstid mellem 30 og 60 minutter 
  • Modkørende sikkerhedsknive 
  • Separate hækkeklippere med batteri 
  • Sæt med hækkeklipper, trimmer, batteri og lader 

  

Vælg en hækkeklipper med batteri 

Ønsker du at være ubegrænset i din klipning, studsning og tilretning af havens mange buske, hække og træet? Så er en batteridreven hækkeklippet et must. Her får du nemlig en stor fordel i at have et batteri, da du således slipper for besværlige ledninger, der enten begrænser dig eller ligger i vejen. 

Er du bekymret for, hvorvidt du bliver begrænset af batteriets levetid? Så kan du altid anskaffe dig et ekstra batteri, så du nemt kan udskifte dit nuværende, inden hækkeklipperen løber tør for strøm midt i trimningen. Derfor er alle vores hækkeklippere med både batteri og lader, så du altid har mulighed for at oplade dit nye værktøj.  

Lad haven stå skarpt med gode redskaber 

Uanset om du foretrækker en hækkeklipper med batteri, el eller benzin, så kan du finde en løsning på wupti.com. Det er nemlig vigtigt, at du har den rette hækkeklipper, der passer til dig og din have. Med den rette hækkeklipper kan du nemlig spare tid og mindske arbejdsbyrden betragteligt. 

Tag derfor et kig i vores store have-udvalg, som også indeholder plæneklipperevandslanger og mange andre haveredskaber. Her vil du finde kvalitets løsninger til ultra skarpe priser, som vil få haven til at stå snorlige.