Kurv 0

Hækkeklippere el

Find en el-hækkeklipper, der passer til både hækken og dig. På wupti.com kan du nemlig shoppe el-hækkeklipper med ledning, der kan holde til mange forskellige slags hække.  Vores udvalg derfor på markedets mest effektivt værktøjer, alle til en skarp priser, og som kan klippe hækken til perfektion.

El-hækkeklipper: Slip for batteri og lader 

Med en eldreven hækkeklipper kan du slippe for al besværet. De gode produkter her i udvalget kan nemlig klippe et væld af forskellige hække - store som små, robuste som fine - hvilket giver dig en holdbar makker, når de tykke grene eller den mindre hæk skal trimmes. 

Vores udvalg byder blandt andet på eldrevne hækkeklippere, der har motorstørrelser op til 600 Watt og sværdlængder på: 

  • 45 centimeter 
  • 52 centimeter 
  • 60 centimeter 
  • 60 centimeter plus 25 millimeter tandafstand 

 

AL-KO, Texas og mange andre 

Har du et foretrukket mærke i forbindelse med din hækkeklipper? Så kan du måske finde det på wupti.com. Du kan i hvert fald være sikker på, at vores udvalg består af produkter i høj kvalitet fra mærker af top kvalitet. Det er din garanti for, at du får en hækkeklipper med hjem, som kan klare mosten. 

Tag derfor et kig på vores forskellige modeller af hækkeklippere fra mærker som AL-KO og Texas. Her finder du brugbare funktioner som ergonomisk design, beskyttelsesskærme, ekstra håndtag og meget andet, som øger din komfort markant. 

Skarp hæk til skarpe priser 

Vidste du, at du altid kan finde høj kvalitet til skarpe priser på wupti.com? Vi sætter nemlig en dyd i at tilbyde dig nogle af markedets bedste løsning til konkurrencedygtige priser. Det betyder, at du blandt andet kan finde en ny hækkeklipper med ledning eller en hækkeklipper med ekstra lang sværdlængde til en skarp pris i vores sortiment.  

Er du mere til hækkeklippere, der kører på batteri? Så har vi samlet en hel kategori af batteridrevne hækkeklippere til dig. Her er mærket WORX, der både tilbyder hækkeklippere og græstrimmere. Med wupti.com kan du derfor nemt få haven til at stå snorlige - uanset om terrænet byder på tykke grene eller løstsiddende mos.