Kurv 0

Højtryksrensere & tilbehør

Er der kommet alger og mos på træterassen, fliserne, facaden eller havemøblerne og vil du undgå i timevis at skulle rengøre det med spand og kost er en højtryksrenser den havemaskine der kan hjælpe dig. Højtryksrenseren kan nemt og hurtigt fjerne belægning fra mange forskellige overfalder.

Højtryksrensere - Få rengjort udendørsarealerne 

En højtryksrenser er en uundværlig havemaskine, når der skal rengøres maskiner, fliser, facader eller andre overflader, hvor der har samlet sig mos og andet skidt. Det kan være en større opgave at rense disse blot ved håndkraft. En højtryksrenser kan derimod med en vandstråle under højt tryk presset ud igennem en dyse der er placeret yderst på maskine rengøre hurtigt og nemt.

Højtryksrenseren rengører forskellige overflader

De fleste højtryksrensere kan indstilles på forskellige stråletyper, så du kan rense forskellige overfalder med det rette tryk på vandstrålen. Det gør højtryksrenseren til en alsidig maskine som kan varetage forskellige opgaver, når det kommer til rengøring. Det er vigtigt at sikre, at den overflade du ønsker at rengøre kan klare trykket. Hvis det er dine fliser der skal renses kan det være nødvendigt, at ændre stråletypen til en mindre kraftig, så fliserne ikke går i stykker eller forskubber sig.

Specialtilbehør gør rengøringen nemmere

Der findes et stort udvalg af tilbehør til højtryksrenseren, som er med til at gøre rengøringen endnu nemmere. Du kan her på siden finde udvalget af dyser som du kan skifte til, så du skånsomt kan rengøre din bil, havemøbler eller haveredskaber.

Når bilen er rengjort er det også vigtigt at pleje den, gå på jagt i vores store udvalg af bilpleje så du kan bliver godt kørende i en flot poletet bil.  

Køb din nye højtryksrenser online på wupti.com

Find den højtryksrenser eller det tilbehør i vores sortiment som passer til dig og dit behov. Du er ikke mange klik fra at have erhvervet dig en ny havemaskine som kan være med til at gøre havearbejdet til en leg.