Kurv 0

Løvsugere batteri

Er du træt af at skulle rive blade og grene sammen år efter år? Det behøver du ikke længere. På wupti.com tilbyder vi nemlig løvsugere med batteri, der gør arbejdet lettere for dig. Her får du en løvblæser med batterier, der effektivt suger blade og grene på få minutter.  

Hvilken løvblæser med batteri skal du vælge?  

Med en løvblæser med batterier behøver du ikke længere samle blade og grene sammen med en rive. Du kan nemlig bruge den smarte løvsugere på batterier, der effektivt suger bladene op og efterlader din have pæn og nydelig.  

På wupti.com har vi et stort udvalg af fantastiske, effektive løvsugere med batterier, så du kan finde den løvblæser, der passer lige til dit behov. Her finder du løvblæsere fra populære brands som:  

  • AL-KO 
  • WorX 
     

Vores batteridrevne løvblæsere slipper du ligeledes for at skulle tage hensyn til generende ledninger. Vi har modeller med flere forskellige indstillinger, der gør det muligt at tilpasse løvblæseren til enhver opgave. Løvsugerne med batteri kan blandt andet både suge blade op og blæse dem væk med ét klik på en knap.   

Få løvsuger med smart opsamlerpose  

Blandt vores store udvalg kan du også få løvsugere med smart opsamlerpose, så du nemt kan blæse nedfaldne blade sammen og derefter suge dem op i posen. På den måde behøver du ikke have en pose ved siden af.  

Løvblæserne af denne type er udstyret med et 40 V Li-lon batteri og en kraftig blæsehastighed på mellem 150 til 200 kilometer i timen, som du frit kan indstille efter behov. Med denne hastighed blæser den således let bladene sammen på et sted, og du står tilbage med en pæn have uden nedfaldne blade.  

Køb løvsugere med hurtig opladningstid  

På wupti.com tilbyder vi effektive løvblæsere med langtidsholdbare batterier på 2,0 ampere og kort opladningstid. Vi har flere modeller, der har en opladningstid på ned til 60 minutter, før løvblæseren er kampklar igen.  

Oplad dit løvblæserbatteri  

Mangler du en oplader til din løvblæses batteri? På wupti.com har vi et udvalg af opladere til både løvblæserbatterier og andre havemaskiner. Her kan du nemt finde det, du leder efter,