Kurv 0

Løvsugere benzin

Et af kendetegnene på, at efteråret er over os, er, at bladene falder af træerne. Her på siden kan du finde vores udvalg af benzindrevne løvsugere og løvblæsere, der kan hjælpe dig med hurtigt at samle løv. Udforsk udvalget her på siden, og få samlet dine blade i haven på rekordtid.

Benzindrevne løvsugere og løvblæsere

Når efterårssæsonen er over os, og bladene begynder at falde af træerne, kan der hurtigt opstå meget havearbejde, da bladene ikke er så flotte, når de ligger på jorden i haven. Rigtig mange tager fat i riven og begynder på det hårde arbejde med at samle alle bladene i små bunker, hvorefter det bliver kørt til genbrug - men der findes en bedre måde. 

På wupti.com kan du finde et stort udvalg af benzindrevne løvsugere og løvblæsere. Med en løvsuger og løvblæser kan du på rekordtid samle og fjerne alle bladene fra haven på en nem måde.

 

Hvad er en benzin-løvblæser?

En løvblæser er et yderst effektivt redskab, når du skal samle alt det nedfaldne løv. En løvblæser bliver, som navnet indikerer, brugt til at blæse løv. Du kan bruge en løvblæser på alle overflader, og hos wupti.com kan du også finde batteridrevne løvblæsere. I udvalget her på siden kan du finde store og små løvblæsere, så der er en til dig, uanset om du dyrker havearbejde som hobby, eller du er professionel gardner.

 

Hvad er en benzindrevet løvsuger?

En løvsuger minder meget om en løvblæser, men hvor en løvblæseren blæser bladene væk, suger en løvsuger løv op i en beholder på maskinen. På den måde slipper du for manuelt at samle bladene, når du gør brug af en løvsuger. Gå på opdagelse i udvalget af løvsugere på wupti.com, og køb din nye maskine hos os. Husk, at du får fri fragt ved køb over 1.000 kroner.

 

Find et stort udvalg af havemaskiner på wupti.com

Mangler du flere nye havemaskiner? Så udforsk wupti.com, hvor du kan finde et stort udvalg af mange forskellige maskiner, der gør dit havearbejde meget lettere. Se blandt andet: