Kurv 0

Løvsuger & -blæser

En løvsuger eller løvblæser gør det nemt og hurtigt at holde haven ren og flot uden at du selv skal have riven frem og samle blade og grene sammen. Vores udvalg bestå at løvsugere, løvblæsere og modeller der er kombineret løvsugere og løvblæsere. 

Løvsugere og løvblæsere - gør haven ren og flot

Græsplænen, terrassen og indkørslen bliver fyldt med nedfaldne løv og blade henover året. En løvblæser eller løvsuger er nogen af de havemaskiner, som kan være en stor hjælp til at få fjernet løv og blade uden det store besvær.  

Forskellen på en løvsuger og en løvblæser?

  • Har du behov for en maskine som kan suge løv og blade op i en opsamlingspose med det samme, er det en løvsuger du har brug for.
  • Har du derimod brug for en maskine som kan blæse løv og blade sammen i en bunke, så du efterfølgende selv kan samle bunken op er en løvblæser et bedere valg.

Skal du vælge en løvsuger eller løvblæser?

Det afhænger af, hvor meget af havearbejdet du selv vil lave, hvis du vælger løvsugeren skal du ikke gøre andet end at suge bladene op fra haven og tømme opsamlingsposen, når den er fyldt op. Vælger du derimod løvblæseren skal du selv samle alle bladene op fra jorden, når du har fået samlet dem i en bunke. Det er derfor en god idé ikke at blæse bladene sammen en dag, hvor det blæser så bunken bliver spredt af vinden igen. Prisen på en løvblæser er ofte billigere end en løvsuger, så hvis du gerne selv vil lave en del af havearbejdet og spare lidt, kan du med fordel vælge løvblæseren. 

Skal din løvsuger eller løvblæser være med ledning, batteri eller benzin?

Løvblæsere og løvsugere kan som så mange andre havemaskiner fås med forskellige drifkrafter; ledning, batteri eller benzin. 

  • Elektriske løvsugere: De elektriske modeller har den ulempe at de er tilsluttet en ledning og det derfor er nødvendigt, at der er en stikkontakt i nærheden. Det betyder, at rækkeviden er begrænset til ledningens længde, hvis ikke der bruges en forlængerledning. Det giver dermed den fordel, at løvsugeren og løvblæseren aldrig går tør for strøm, som kan være tilfældet ved batteri- og benzindrevne modeller. 
  • Batteridrevne løvsugere: Løvsugerne og løvblæserne drevet på batteri har den fordel at rækkevidden ikke er begrænset til længden på en ledning, du kan derfor nemt komme rundt i hele haven uden problemer. For ikke at blive stoppet i dit havearbejde med din løvsuger eller løvblæser skal du dog altid sørge for, at have et batteri der er opladet. 
  • Benzindrevne løvsugere: De benzindrevne løvsugere og løvblæsere kan som de batteridrevne modeller nemt komme rundt i hele haven. De har også den fordel, at de altid kan køre, så længe der er benzin på. Da de er drevet på benzin er de ofte mere støjende end de andre drivkraft typer. 

Køb din nye løvblæser eller løvsuger online på wupti.com 

Hvad end du kalder det en havestøvsuger, bladstøvsuger, løvsuger eller løvblæser kan du altid forkæle dig med en ny havemaskine til maskinparken, så du altid er klar til at fjerne de nedfaldne blade. Du kan med bare få klik bestille din nye løvblæser eller løvsuger så du er klar til en sæson i haven.