Kurv 0

Motorsave batteri

Motorsav med akku, motorsav med batteri eller batteridrevne motorsave. Kært barn har mange navne, og uanset hvilken betegnelse du foretrækker, så kan du finde et stort udvalg af dem på wupti.com. Vi har nemlig diverse motorsave med batteri, som gør dig fri for ledninger. Se kvalitetsudvalget her på siden.

Bevæg dig rundt med en motorsav med batteri 

Er træerne eller buskene næsten vokset ind i himlen? Sådan bogstavelig talt. Så tag et kig på de batteridrevne motorsave på wupti.com. Her kan du hurtigt finde et uundværligt redskab, der gør dig fri for både ledninger og benzin. 

Med en motorsav med batteri behøver du nemlig ikke være nervøs for, om ledningen nu rækker, eller om der er benzin nok på maskinen. Det eneste, du skal sørge for, at derfor blot at have et eller flere opladede batterier ved hånden. Så kan du nå langt med din nye batteridrevne motorsav fra wupti.com 

Find en motorsav til dine behov 

Når du køber en motorsav, så handler det om at vælge en model, der passer til dine behov. Her skal du eksempelvis tage et godt kig på blandt andet sværdlængden og vibrationsdæmpningen. De fleste af modellerne på wupti.com har en sværdlængde på mellem 30 og 40 centimeter, og det er mere end rigeligt til den almindelige haveejer. 

Skal du i stedet bruge motorsaven oftere, og skal maskinen i den forbindelse kunne skære igennem tykke træer, så skal du have fat i en sværdlængde på mellem 40 og 50 centimeter og være sikker på, at motorsaven har vibrationsdæmpning. Så får du en mere behagelig klipning.  

Find det rette maskineri på wupti.com 

Hvilken slags motorsav passer til dig og dine behov? På wupti.com kan du vælge mellem batteridrevne motorsavne, eldrevne motorsave og motorsave, der kører på benzin. På den måde kan du finde netop den motorsav eller kædesav, der passer til din have og dine behov.   

Mangler du andet til havearbejdet? Så har vi også et væld af andre havemaskiner og -redskaber, så både græs, blomster og træer står knivskarpt - faktisk lige så skarpt som priserne her på siden.