Kurv 0

Motorsave el

Enhver haveejer fortjener en god motorsav til både små og store opgaver. Med en elektrisk motorsav kan du nemt og hurtigt trimme eller fælde dine træer i haven. Find en eldrevet kædesav her på siden, der gør havearbejdet lidt lettere. 

Find din nye elektriske kædesav på wupti.com 

Er den gamle motorsav slidt, eller kunne du godt tænke dig at investere i en til havearbejdet? Så kan du med fordel overveje en el kædesav, som kører på strøm og ikke benzin. En elektrisk motorsav er altså den mest miljøvenlige løsning - og måske også den smarteste.  

El kædesav - slip for påfyldning af brændstof 

Med en eldrevet kædesav kommer du ikke til at bøvle med en tom tank, der først skal fyldes op, inden du kan bruge den. Den elektriske motorsav er nemlig nem at tage tage i brug: Du skal bare tage den ud af skuret, sætte den til en stikkontakt og gå i gang med at save. Når du er færdig med din elektriske motorsav, tager du den blot ud af stikkontakten, og stiller den tilbage i skabet. Så bliver det ikke meget lettere. Er du vant til en benzindrevet motorsav, kan du selvfølgelig også finde sådan nogle hos os. 

Elektrisk kædesav eller batteridrevet motorsav? 

Udvalget her på siden består af elektriske kædesave, der kan være det perfekte valg, når du vil have en motorsav, der skal kunne klare store arealer tæt på huset - eksempelvis i haven. Med en forlængerledning kan du nemt komme endnu mere rundt i haven, og du kan bruge motorsaven lige så lang tid, som du har lyst.  

Du kan dog overveje en batteridrevet motorsav, hvis du også skal bruge din motorsav uden for hjemmet. En batteridrevet motorsav kan du nemlig tage med rundt, og den kan køre lige så længe, der er strøm på batteriet. Find en ny elektrisk eller batteridrevet motorsav på wupti.com. 

Havemaskiner på wupti.com 

Vi har et stort udvalg af havemaskiner og redskaber, så du kan finde alt det, du skal bruge, når du skal have fikset haven. Se hele udvalget af havemaskiner og redskaber.