Kurv 0

Motorsave

Har du en have eller en skov med større træer kan du næsten ikke undvære en motorsav til at holde orden med. Vi har et stort udvalg at motorsave både batteri-, benzin- og eldrevet modeller. Du kan derfor altid kan finde en model som passer til dit behov. 

Stort udvalg af motorsave i forskellige prisklasser

Hvilken type af motorsav skal du vælge?

Der er forskellige typer af motorsave og kædesave; benzin-, el- og batteridrevne det afhængig af dit behov, hvilken en du bør vælge. Det er vigtigt, at finde den motorsav som virker mest effektiv og sikker i forhold til det stykke havearbejde du skal udfør, er det triming af grene på havens træer eller er det fældning af større træer. 

  • Eldrevet motorsav: En eldrevet motorsav giver en større bevægelsesfrihed sammenlignet med en benzinmotor, da saven vejer mindre og dermed er lettere at arbejde med i flere timer. De er gode til at udføre mindre gøremål i haven og på samme tid er de støjsvage. De elektriske modeller er som regel også billigere end modellerne drevet på benzin. 
  • Benzindrevet motorsav: En motorsav drevet på benzin har ofte flere krafter end de eldrevne modeller og kan derfor skære igennem større træer. De er dog også mere støjende og kan derfor være til gene for andre, hvis du bor i et område med mange naboer. Benzin modellerne har ligeledes den fordel, at de ikke skal lades op, når det løber tør, de skal blot fyldes op med ny benzin også er du kørende igen.   

Er dit behov ikke at fælde træer i din haven er det måske et bedere valg af bruge en hækkeklipper som nemt kan klippe buske og træer til. Det kan også være en af vores mange andre havemaskiner der kan være med til at lette det praktiske arbejde i haven for dig.   

Køb din nye fuktionelle motorsav online hos wupti.com

Find den motorsav i vores sortiment som matcher netop dine behov og ønsker. Du kan med få klik få en motorsav hjem til dig, som kan være med til at gøre havearbejdet og skovarbejdet med træer og buske til en lettere tjans. I vores udvalg finder du modeller i alle prisklasser og med forskellige funktioner.