Kurv 0

Håndskubbere

Vælger du at investere i en håndskubber, kan du se frem til en let og effektiv græsslåning, der giver et suverænt resultat uden at genere med et højt støjniveau. Her på siden finder du mange forskellige modeller til skarpe priser, så alle kan være med.

Tilbehør til plæneklippere

Har du udstyret i orden? Din plæneklipper kører meget bedre, hvis du har styr på tilbehøret dertil. Måske mangler du olie eller et nyt kabel, for at få din plæneklipper til at køre gnidningsfrit? Her på siden finder du alt vores tilbehør din plæneklippere, så du hurtigt og nemt kan klippe græsplænen.

Bestil din nye håndskubber her

Fordele ved at investere i en håndskubber:

  • Disse plæneklippere giver de bedste resultater
  • Støjniveauet er yderst lavt ved brug
  • De er lette at vedligeholde

Det kommer sandsynligvis ikke som nogen overraskelse for haveejere, at græsset gror – og det gror hurtigt. Derfor skal det også klippes jævnligt, hvis man går efter det veltrimmede look, og dette kan du med fordel gøre med en håndskubber. En håndskubber plæneklipper er en type plæneklipper, der ved hjælp af dine kræfter trimmer græsplænen ved at klippe det med rene snit, hvilket giver et særdeles flot og ensformigt resultat. Samtidig er håndskubberen en af de græsslåmaskiner, der larmer absolut mindst ved brug, hvorfor du stort set kan tillade dig at klippe græs, lige når det passer dig. Endvidere har plæneklipper håndskubbere en yderst lang levetid og kræver kun en let vedligeholdelse gennem tiden.

Hvilken plæneklipper håndskubber skal jeg vælge?

Har du besluttet dig for, at din næste græsslåmaskine skal være en håndskubber, er du allerede kommet langt i forhold til at indsnævre de mange muligheder. Der findes dog stadig et bredt udvalg af forskellige modeller, hvorfor det også kan være svært at finde den helt rette. Tag derfor gerne et kig på vores nedenstående guide til hvordan du finder den bedste håndskubber for dig:

  • Størrelse: Når du skal finde din nye håndskubber, er det vigtigt, at du overvejer den ideelle størrelse for dig. Med størrelse menes der både bredden på plæneklipperen (og dermed den aktuelle klippebredde) samt håndskubberens vægt. Sidstnævnte kan have betydning i og med, at du selv skal skubbe plæneklipperen.
  • Klippehøjde: Dernæst bør du gøre dig nogle tanker om, hvilke muligheder du ønsker at have angående klippehøjden. Hvor kort vil du gerne kunne klippe dit græs – og skal du kunne vælge mellem flere højdeindstillinger?
  • Græsopsamler: Slutteligt gør du klogt i at tage stilling til, hvorvidt det vil være en fordel for dig at anskaffe dig en model med en græsopsamler. Her på siden tilbyder vi naturligvis både modeller med og uden græsopsamler, så der er noget for enhver.

 

Bestil din håndskubber hos wupti.com

Oplev de bedste resultater ved græsslåning med en håndskubber fra wupti.com. Udforsk vores mange forskellige modeller, find den rette håndskubber plæneklipper for dig og bestil den hjem med hurtig levering i dag – så er den på vej til dig inden længe!