Kurv 0

Plæneklippere

Henover sommeren skal græsplænen slåes, det er derfor godt at have en plæneklipper som kan hjælpe dig med den tjans. Det er som oftest størrelsen på din græsplæne og hvordan haven er indrettet der afgøre, hvilken græsslåmaskine du bør vælge. Her finder du et stort udvalg af effektive plæneklippere.  

Se kundernes favoritter

Populære mærker

Tilbehør til plæneklippere

Har du udstyret i orden? Din plæneklipper kører meget bedre, hvis du har styr på tilbehøret dertil. Måske mangler du olie eller et nyt kabel, for at få din plæneklipper til at køre gnidningsfrit? Her på siden finder du alt vores tilbehør din plæneklippere, så du hurtigt og nemt kan klippe græsplænen.

Stort udvalg af plæneklippere med forskellige drivkrafter

Med det store udvalg af mange forskellige plæneklippere kan det være en god idé at afdække, hvilket behov din nye gråsslåmaskine skal opfylde. Vi har herunder listet et par vigtige ting, som du bør overveje før du vælger din nye plæneklipper. Og lidt længere nede på siden kan du blive klogere på de forskellige typer af plæneklippere, så du finder den plæneklipper, som passer til lige netop dit behov.

Hvad skal jeg have med i mine overvejelser ved køb af ny plæneklipper?

  • Græsareal: Hvor stort et græsareal skal den slå? Er arealet stort er en benzin model et godt valg, er arealet mindre er det måske fint med en model på batteri. 
  • Stikkontakt: Er der en stikkontakt i nærheden af græsplænen, hvis du overvejer en model der er eldrevet?
  • Forhindringer i haven: Er der mange bede og flisearealer der skal køres rundt om? 
  • Tidsforbrug: Har du selv tiden til at klippe plænen eller skal det være en selvkørende robot der selv kan gøre det?
  • Størrelse: Hvor meget må plæneklipperen fylde i haveskuret?

Når du har overvejet, hvilke forhold der spiller ind i dit valg af plæneklipper kan du nemt og hurtigt beslutte, om det skal være en batteridrevet, benzindrevet eller eldrevet model du skal vælge – eller måske en robotplæneklipper, hvis du hellere vil have frigivet tiden til noget andet end at slå grås. Har man ikke så stor en græsplæne, kan en håndskubber også være et oplagt valgt for nogen. Du kan også overveje, om det er en god idé at supplere plæneklipperen med en græstrimmer, som nemmere kan komme til de steder, hvor der ikke er plads til plæneklipperen. 

 

Hvilken plæneklipper skal du vælge? 

Herunder kan du læse mere om fordelene ved de forskellige typer af plæneklippere:

Batteridrevne plæneklippere

Batteridrevne plæneklippere er et oplagt valg til dig, der bor i villakvarter med en almindelig størrelse have. Den batteridrevne plæneklipper er lydsvag, fri for ledninger samt let at anvende og vedligeholde. Og takket være den batteridrevne plæneklippers lette vægt, er den nem at slæbe op og ned af trapper. En af ulemperne ved en plæneklipper med batteri er dog, at den kan løbe tør for strøm undervejs, hvis arealet der skal klippes, er stort.

Køb batteridrevne plæneklippere her

Benzindrevne plæneklippere

Har du en større have, er en plæneklipper med benzin et oplagt valg. Den kan klare de fleste opgaver i haven, når græsset skal klippes. En benzindreven plæneklipper er også udstyret med en stor klippebredde, som gør arbejdet med at slå græsplænen hurtigere. Og så er den benzindrevne plæneklipper jo ledningsfri, hvilket gør arbejdet nemmere, når man ikke skal slås med en ledning undervejs eller vente på, at batteriet er fuldt opladt.
Den benzindrevne plæneklipper larmer dog ofte mere sammenlignet med andre plæneklippere ligesom den kræver lidt mere vedligeholdelse og så er den tungere og dermed vanskeligere at flytte rundt.

Køb benzindrevne plænekippere her

Eldrevne plæneklippere

Har du en mindre have, er en plæneklipper med ledning et godt valg. Eldrevne plæneklippere har mange af de samme fordele som batteridrevne plæneklippere – den er stillegående, nem at løfte og manøvre takket være plæneklipperens lette vægt og kræver et minimum af vedligeholdelse. Og så behøver du aldrig tænke på, om plæneklipperen løber tør for batteri. Derimod skal man huske at passe på ledningen, så man ikke kapper den over mens græsset slås.

Køb eldrevne plæneklippere her

Håndskubbere

Har du en mindre græsplæne, kan en håndskubber være et oplagt valg. Du får motion samtidig med du slår plænen, ligesom en plæneklipper med håndkraft er godt for miljøet og med et begrænset støjniveau.

Køb håndskubber her

Køb din nye effektive plæneklipper online hos wupti.com   

Let græsslåningen med en ny plæneklipper som nemt og hurtigt kan få bugt med det høje græs, så du kan få tid til andet. Find din favorit og bestil den hjem til dig med få klik.