Kurv 0

Plæneklipper - batteri

Nyd en øget bevægelsesfrihed med en batteridrevet plæneklipper fra wupti.com. Disse støjsvage græsslåmaskiner er yderst belejlige og nemme at anvende og leverer altid et flot resultat. Vælg mellem mange forskellige modeller til skarpe priser fra kendte mærker. 

Køb en plæneklipper med batteri her

Fordele ved at købe en batteri plæneklipper:

  • Du undgår at bøvle med ledninger under græsslåning
  • Du vil kunne nyde en yderst støjsvag plæneklipper
  • Du kan have god samvittighed, hvad angår miljøet

En frodig og sund have er en fryd for øjet, men den kræver naturligvis en del vedligeholdelse, såfremt man ønsker at bibeholde det trimmede look. Den hyppige græsslåning er muligvis ikke altid lige tiltalende, men med en batteridrevet plæneklipper bliver processen alligevel noget mere overskuelig. En batteri plæneklipper giver dig nemlig mulighed for at undgå al form for bøvl med ledninger undervejs i din græsslåning, og du vil derved få en stor bevægelsesfrihed. Udover det vil hverken du eller dine naboer opleve støjgener, når du slår græs, idet at plæneklippere med batteri er yderst støjsvage. Endvidere er der naturligvis også den fordel ved batteri plæneklippere, at du gør miljøet en tjeneste ved at anvende denne form for græsslåmaskine fremfor benzindrevne plæneklippere.

Hvilken plæneklipper med batteri skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilken batteri plæneklipper, der er den rette for dig, er det fuldt forståeligt. Der er utroligt mange modeller med forskellige funktioner at vælge mellem, så det kan til tider være svært at navigere i de mange muligheder. Derfor har vi lavet en kort guide til, hvordan du finder den bedste batteri plæneklipper for dig:

  • Størrelse: Inden du påbegynder søgningen, er det en god idé at gøre dig nogle tanker om, hvor stor en græsslåmaskine du søger. Hav i denne sammenhæng din havestørrelse samt din ledige opbevaringsplads in mente.
  • Kraft: Dernæst bør du også overveje, hvor kraftfuld den ideelle batteri plæneklipper for dig skal være. Her på siden kan du eksempelvis finde modeller med alt fra 18 til 80 volt.
  • Græsopsamler/sideudkast: Tag endvidere stilling til om du er på udkig efter en batteridrevet plæneklipper med eller uden indbygget græsopsamler. Ønsker du et alternativ, kan du også tage et kig på vores modeller med sideudkast i stedet.

Mangler du andre havemaskiner, kan vi helt sikker også hjælpe med dette.

Bestil din batteri plæneklipper online hos wupti.com

Slip for ledninger og bøvl når du slår græs ved at investere i en plæneklipper med batteri fra wupti.com. Vælg mellem mange forskellige modeller fra populære mærker og bestil den helt rigtige batteri plæneklipper for dig hos wupti.com i dag!