Kurv 0

Dykpumper

Er du hus- og haveejer med stort H? Så er en dykpumpe uundværligt i din samling. Tag et kig i det store udvalg på wupti.com, hvor du kan finde dykpumper til både kælderen, poolen og udgravningen. Her vil du derfor altid få top kvalitet - god kvalitet - høj kvalitet.

En dykpumpe kan være din løsning 

Dykpumpe, kælderpumpe eller drænpumpe. Kært barn har mange navne. Skønt hvilken betegnelse du foretrækker, kan du finde gode funktioner til skarpe priser på wupti.com. Her finder du dykpumper, der kan: 

  • Transportere rent og urent vand 
  • Dræne og tømme din kælder ved oversvømmelser 
  • Dræne og tømme din vandbeholder 
  • Dræne og tømme din swimmingpool 
  • Tømme og tørlægge store udgravninger 

 

Prøv kræfter med en af vores dykpumper 

I udvalget på wupti.com kan du finde dykpumper til al slags vand, de fleste oversvømmede udgravninger og til forskellige tunge problemer. Her på siden er der nemlig både dykpumper med 1.300 W elmotor, dykpumper med vandkapacitet på 6.300 l/t og dykpumper med motoraksel af rustfrit stål, som får produktet til at holde længere. Med produkterne er der således gode kræfter på spil, som kan hjælpe med diverse, vandede problemer. 

En dykpumpe med det hele 

Når du skal bruge en dykpumpe, så er det vigtigt, at den indeholder alle de funktioner, som du har brug for. Og det gør produkterne på wupti.com. Her får du nemlig pumper med både flydeafbryder, studs og effektive flertrins-pumpehjul. 

Hvis du skal bruge din dykpumpe specifikt til enten rent vand eller beskidt vand, så er det dog en god idé at læse produktbeskrivelsen en ekstra gang. I udvalget finder du nemlig forskellige produkter, hvor nogle af dykpumperne udelukkende er specialiseret til rent vand, andre til beskidt vand og nogle tredje til begge vandtyper. 

Køb din dykpumpe på wupti.com 

Uanset om du skal bruge en dykpumpe, drænpumpe eller kælderpumpe, så vælg pumpen her på siden, og læg den i din kurv. Hos wupti.com er du nemlig sikret et stort udvalg af dykpumper i topkvalitet til skarpe priser. Det gælder også, hvis du vil købe andre pumper eller en højtryksrenser.