Kurv 0

Pumper

Vil du undgå dyre vandskader? Når kælderen oversvømmes, er de gode råd dyre. Heldigvis er hjælpen nær – en dykpumpe er nemlig en sand helt, når vandstanden bliver for høj i dit hjem. Dykpumpen hjælper dig også, når græsplænen skal drænes eller fiskedammen skal tømmes. Find en dykpumpe, hvis anvendelsesmuligheder er mange, på wupti.com i dag. Her kan du vælge imellem forskellige størrelser og kapaciteter.

Stort udvalg af dykpumper og trykpumper

Hvorfor vælge en dykpumpe?

  • Bekæmp oversvømmelsen i din kælder
  • Mange anvendelsesmuligheder
  • Bredt udvalg på wupti.com

Problemer med omfangsdræn, skjulte rør, storm og skybrud er nogle af de ting, der kan resultere i en oversvømmet kælder. De sidstnævnte er ikke ualmindelige i et land som Danmark, hvor vejret kan være både ustadigt, regnfuldt og blæsende året rundt, hvorfor også risikoen for oversvømmelse i kælderen er til at føle på. Når kælderen er fyldt med vand og skal drænes, er dykpumpen dit stærkeste våben.

Men det er ikke kun ved oversvømmede kældre, at den kommer til sin ret. En dykpumpe har nemlig mange anvendelsesmuligheder. Det gælder bl.a., hvis græsplænen skal drænes, eller hvis du skal tømme dit akvarie, fiskedammen eller måske din swimmingpool.

Dykpumpen er med andre ord en stor hjælp både inde- og udendørs. Kom oversvømmelsen og overskydende vand til livs med en dykpumpe, som du finder i udvalget på wupti.com.

Vælg den rigtige dykpumpe

Der kan være stor forskel på de forskellige dykpumpers egenskaber. Hvilken du skal vælge, afhænger først og fremmest af dine behov, og hvor stort omfanget er af dine pumpeopgaver.  Hvis valget af dykpumpe er svært, får du her et par ting, du kan tage til overvejelse i valget af dykpumpe. Det gælder effekt, dybdemaksimum og løftehøjde.

  • Hvor mange liter vand dykpumpen kan pumpe i minuttet, afhænger af pumpens dybdemaksimum og motoreffekt. Hvor høj en effekt pumpens motor skal have – hvor mange watt den er på – er altså et spørgsmål om, hvor hurtigt vandet skal flyttes.
  • Pumpens dybdemaksimum afgør, hvor dybt pumpen kan gå ned – og tilsvarende er det løftehøjden, der fortæller, hvor højt pumpen kan pumpe vandet op.

Hvis du har en stor kælder, hvor der under en oversvømmelse er meget vand, der skal pumpes ud, skal du vælge en dykpumpe med en stor kapacitet, dvs. en dykpumpe med høj effekt, dybdemaksimum og løftehøjden.

Tilsvarende kan du vælge en lille dykpumpe med en dertilhørende mindre kapacitet, hvis du har en mindre kælder. Hvis ikke det vand, du har i kælderen, skal flyttes hurtigt, kan du også til en stor kælder nøjes med en pumpe, der har en relativt lav motoreffekt.

Du kan samtidig overveje, hvorvidt pumpen skal kunne håndtere snavset vand. Jo mere snavset vandet er – hvis det indeholder smuds, mange urenheder og andre partikler – jo større krav sætter det selvsagt til dykpumpen. En pumpe, der ikke skal kunne pumpe snavset vand, adskiller sig derfor fra en pumpe, der kan.