Kurv 0

Traditionelle bord-bænkesæt

Vælg et bordbænkesæt til din have, og få masser af siddepladser udendørs. Hos wupti har vi mange forskellige modeller til skarpe priser, og du finder hele det store udvalg nedenfor, hvor du nemt kan bestille din favorit hjem med bare få klik. 

Bordbænkesæt til haven

Hvorfor vælge et bord- og bænkesæt fra wupti?

  • Mange forskellige modeller at vælge imellem
  • Du får bord og bænk i ét
  • Modeller i størrelser til både børn og voksne

Et bord- og bænkesæt er et skønt valg til haven og et godt alternativ til dig, der ønsker et samlet sæt med bord og siddepladser frem for kombinationen af separate haveborde og havestole, og det bedste er næsten, at der findes bordbænkesæt i både børnestørrelse og voksenstørrelse. 

 

På den måde kan børn og voksne få hvert deres sæt med bord og bænke, og særligt for familiens yngste vil det vække stor glæde at få deres helt eget havemøbel i den perfekte størrelse. Du kan se de mange forskellige muligheder her på siden og læse mere om valg af bordbænkesæt nedenfor.

Se også vores øvrige sortiment af havemøbler her for at få adgang til endnu flere muligheder til din have.

 

Valg af bordbænkesæt til udendørs brug

Dit valg af bordbænkesæt fra wupti er i høj grad et spørgsmål om smag og præferencer. Alle vores bordbænkesæt er nemlig af samme høje kvalitet, og det er derfor i stedet designet, du bør gå efter.

Der er også forskel på, om du er på udkig efter et bordbænkesæt til børn eller et bordbænkesæt i klassisk voksenstørrelse. Du finder begge dele her i vores sortiment, hvor du kan gå på opdagelse blandt bordbænkesæt i forskellige designs og i behandlet eller ubehandlet træ.

Vi anbefaler altid, at du giver dit ubehandlede træ en omgang træbeskyttelse, før du tager bordbænkesættet i brug for første gang. Så holder det bedre til de til tider hårde forhold udendørs i alt slags vejr, og du kan have glæde af det sæson efter sæson gennem rigtig mange år. 

 

Find dit nye bordbænkesæt til haven eller terrassen online hos wupti

Et lækkert bord- og bænkesæt i træ bliver hurtigt familiens samlingspunkt i haven på de varme sommerdage. Du kan se vores mange forskellige bordbænkesæt online her på siden, hvor du nemt og hurtigt kan bestille det sæt hjem, der allerbedst matcher dine ønsker og behov.