Kurv 0

Grillstartere

Mangler du en smart grillstarter til din kulgrill? På wupti.com har vi et stort udvalg af fine grillstartere til skarpe priser. Med grillstartere fra populære mærker som Dangrill og Char-Broil kan du nemt og hurtigt få gang i din grill. Vi har både elektriske grillstartere og grillstartere med kulbakker.

Køb en smart grillstarter på wupti.com

På wupti.com har vi et bredt udvalg af smarte grillstartere, så du nemt kan få gang i din kulgrill. Vi tilbyder gode grillstartere fra populære brands som Dangrill og Char-Broil, som er kendt for deres gode kvalitet. 

Vi har blandt andet elektriske grillstartere, der både er miljørigtige og varmer dine grillbriketter på under fem minutter. Ligeledes har vi grillstartere designet med store luftindtag på siden, der på den måde sikrer en hurtig og ensartet optænding.

Er du mere til en praktisk grillstarter? Så har vi også grillstartere med et lækkert roterbart håndtag i træ, der gør grillstarteren let at bruge samtidig med du kan tømme den for briketter uden besvær. 

 

Pas på miljøet med en elektrisk grillstarter 

Vil du gerne vil passe bedre på miljøet, og elsker du lækker grillmad? Så har vi løsningen. På wupti.com kan du nemlig finde fine elektriske grillstartere, der ikke kræver optænding og udskiller mindre røg. 

Alt, du skal gøre, er, at lægge briketterne i grillstarteren og sætte stikket i stikkontakten, så er briketterne klar på under fem minutter.   

 

Få en grillstarter med hurtig og sikker optænding

Er du træt af at skulle vente på, at grillkullene skal blive varme? Det behøver du ikke længere. Vi tilbyder smarte grillstartere, der giver en hurtig og sikker optænding, så grillen ikke tager lang tid om at varme op. 

Grillstartere af denne type er designet med luftindtag på siden, som giver en ensartet optænding. Med grillstarterens store diameter har den ligeledes plads til store trækul. 

 

Start din grill med grillkul fra wupti.com  

Mangler du grillbriketter, du kan putte i din grillstarter? På wupti.com har vi et stort udvalg af grillbriketter. Her kan du både få grillkul, der er fremstillet af 100 procent naturprodukt og stenkulsbriketter med lang brændetid. Mangler du en ny grill? Så har vi ligeledes et fint udvalg af fine kulgrill i god kvalitet.