Kurv 0

Pizza og burger på grill

Mangler du tilbehøret til at lave en god burger eller pizza på grillen? Så udforsk udvalget her på siden, hvor du blandt andet kan finde runde og firkantede pizzasten, pizzaspartler og burgerpressere. Så har du rig mulighed for at lave en velsmagende, hjemmelavet pizza eller burger. 

Pizzasten til en lækker, hjemmelavet pizza 

Det er ingen hemmelighed, at en hjemmelavet pizza, der har lagt på en pizzasten, slår en pizza, som ikke har. På wupti.com kan du finde en pizzasten til grill i topkvalitet, som kan klare de høje temperaturer, der er i din grill og ovn. Vi har både runde og firkantede pizzasten, så du kan lave dine pizzaer i diverse grill og ovne. Udforsk udvalget her på siden, og find den pizzasten, der passer til din grill, ovn og præferencer. Tag også et kig på resten af vores udvalg af tilbehør til grill for at få den optimale grilloplevelse. 

Hvorfor lave pizza på en pizzasten? 

Det essentielle ved en god pizza er en sprød bund, som knaser, når du bider i den, og med en pizzasten til grill får du lige præcis dét. Når du laver din pizza på en pizzasten, er du nemlig sikker på, at bunden af pizzaen bliver varmet godt op - og netop dét gør bunden sprød.  

Det eneste, du skal gøre, er at lægge din pizzasten ind i ovnen eller på grillen, lidt før du lægger pizzaen ovenpå. Så er stenen nemlig varmet godt op, når din pizza bliver lagt på, og varmen fra stenen giver din pizza en lækker, sprød bund.  Her på siden kan du også finde en god pizzaspartel, så du nemt kan tage pizzaen af den varme pizzasten uden at brænde dig. 

Find en burgerpresser til at lave perfekte, runde bøffer 

Kan du også godt lide at lave burgere på grillen, men har du svært ved at lave bøfferne helt runde? Så er en burgerpresser lige noget for dig. Med en burgerpresser laver du nemlig altid lige store og perfekte, runde bøffer, som passer snorlige mellem burgerbollerne. Mangler du en ny grill til at lave de lækre pizzaer og burgerbøffer? Så find et stort udvalg af forskellige grill på wupti.com.