Kurv 0

Hængekøjer

Nyd en afslappende stund under solens stråler med en stor hængekøje i haven. Find en rummelig model her på wupti.com, hvor du kan vælge imellem både traditionelle hængekøjer til opsætning imellem træer og hængekøjer med stander eller stel. 

Stort udvalg af hængekøjer

Hvorfor vælge en hængekøje?

  • Udendørsafslapning
  • Stort udvalg
  • Vælg forskellige størrelser og typer

Tag formiddags- eller eftermiddagsluren til nye højder – bogstaveligt talt – og hold den under åben himmel i en hængekøje, der er det ultimative afslapningsmøbel. Det er også et perfekt sted at læse en god bog, mens du nyder solens stråler. Find en hængekøje, der passer i din have, her i det store udvalg på wupti.com, hvor du kan vælge imellem forskellige størrelser og typer.

Hvilken type hængekøje skal jeg vælge?

En hængekøje er ikke bare et klæde, der er spændt op imellem to træer, hvori der kan ligge én person. Der findes et væld af forskellige typer af hængekøjer, ligesom du kan vælge imellem flere størrelser med plads til to voksne eller 3-4 børn.

Hvis I er flere derhjemme og gerne vil undgå uenighed om, hvem der skal ligge i køjen hvornår, er det en fordel at vælge en stor model. På den måde kan I også nyde hyggestunden i hængekøjen sammen.

Fællesnævneren for samtlige af hængekøjerne i vores udvalg er, at kvaliteten er høj, og et flertal af dem er tilmed vejrbestandige og slidstærke. Det betyder, at hængekøjen har en lang levetid og kan holde til at hænge ude i det omskiftelige, kolde og regnfulde sommervejr i Danmark. 

Hængekøje på stel

Hvis ikke du har to træer eller lignende i din have, hvor du kan sætte hængekøjen op, kan du i stedet vælge en model med en stander eller stativ. Hvis du køber en model med et stel, er du tilmed sikret en høj stabilitet og sikkerhed, hvilket betyder, at du får den optimale liggekomfort.

En anden væsentlig fordel ved denne type hængekøje er, at den også kan anvendes inden døre.