Kurv 0

Pallehynder

Kunne du godt tænke dig nye hynder til din pallesofa? Så har wupti.com et bredt sortiment af bløde hynder til paller, så du kan få en komfortable siddeplads og nyde det dejlige solskinsvejr på skyfrie dage. Vi tilbyder smarte hynder til paller i flere farver og former.  

Vælg mellem et hav af hynder til paller 

På wupti.com tilbyder vi et stort udvalg af fine hynder til paller. Her kan du blandt andet købe pallehynder separate som sæde eller ryglæn. Du kan samtidig købe smarte hyndesæt til din palle, så du opnår god komfort.   

Vores hynder til paller er i god kvalitet. De er blandt andet fremstillet af vandafvisende stof, og derfor meget praktisk, hvis de står udenfor. Hyndernes materiale består af blødt polyester og bomuld i flere farver, så du kan finde de hynder til din pallesofa, der matcher  din personlige stil.  

Vi tilbyder hynder til palle i følgende størrelser:  

  • 60 centimeter 
  • 120 centimeter 

 

Køb hynder til din pallesofa 

En palle uden hynder er ikke særlig behagelig at sidde på, men pynter du den med bløde hynder fra wupti.com, så forvandler pallen sig, ikke alene til en smart pallesofa men,  til et  komfortabelt møbel at sidde i.   

På wupti.com har vi et stort udvalg af fine hynder til paller både separat og som sæt. Køber du et sæt får du en ekstra lille hyggekrog, du både kan have stående ude på terrassen.  

Vores hynder er vandafvisende og fremstillet af bomuld med polyesterfyld, som gør hynderne behagelige at sidde på og velegnet til at stå udenfor.  

Få hynder til paller i flere farver 

Elsker du at skifte stil engang imellem for at prøve noget nyt? På wupti.com har vi et udvalg af hynder til palle i flere forskellige farver, så du kan finde din favorit farve. Vi tilbyder blandt andet disse farver:  

  • Gul 
  • Grøn 
  • Rød 
  • Sort 
  • Grå 


Nyd aftenen med terrassevarmer fra wupti.com  

Selvom det kan være lunt og dejlig solskin om dagen, så kan det godt blive køligt om aftenen. Det betyder ikke, at du behøver at rykke den gode stemning indenfor. På wupti.com har vi nemlig et stort udvalg af gode terrassevarmere, som varmer dig, når temperaturerne falder op ad dagen.  

Med en terrassevarmer kan du fortsat sidde udenfor på behagelige hynder i din pallesofa og nyde de dejlige sommeraftener, selvom temperaturene er faldet.