Kurv 0

Sort havebænk

Drømmer du om at få en havebænk i sort, der vil pynte fint i haven? På wupti.com har vi et stort udvalg af flotte havebænke i sort til skarpe priser. Du kan både få sorte hævebænke med eller uden ryglæn. Vi har ligeledes havebænke i træ eller nonwood efter ønske.

Hvilken havebænk i sort skal du vælge? 

Kunne du godt tænke dig en flot havebænk i sort, du kan tage et hvil på og nyde dejlige solskinsdage i haven - enten selv eller med en, du holder af? På wupti.com tilbyder vi fine sorte havebænke, der vil passe perfekt i enhver have. 

Vi har både havebænke i sort, lækkert træ eller smukt nonwood med flotte detaljer, så der er lidt for enhver smag. Du kan ligeledes få dem med eller uden ryglæn. 

Vi har havebænke i sort i følgende størrelser:

  • 124 gange 60 centimeter

  • 128 gange 50, 5 centimeter

  • 120 gange 64 centimeter

  • 120 gange 40 centimeter

 

Skab en dejlig hyggekrog med havebænk i sort

Med en sort havebænk kan du let skabe en hyggekrog, hvad enten det er langs husmuren eller et hyggeligt hjørne i haven. Her kan du sagtens nyde det dejlige varme solskinsvejr med familien. 

Vores smarte sorte havebænke er nemme at flytte på og kræver minimal vedligeholdelse. Du kan således sagtens lade dem stå ude i vinterhalvåret uden at de tager skade af det omskiftelige vejr.

Vi har havebænke fremstillet i lækkert bæredygtigt fyrretræ, som er vedligeholdelsesfrit. Vi har også sorte havebænke med stel i robust og forstærket stål, der giver bænken god stabilitet. 

 

Få havebænk i sort med behageligt ryglæn

På wupti.com tilbyder vi fine sorte havebænke med behageligt ryglæn, så du let kan læne dig tilbage, slappe af og nyde en dejlig dag udenfor. Vi har blandt andet sorte havebænke i lækkert akacietræ og nonwood-materiale.

 

Køb bløde hynder til din sorte havebænk

Har du lige købt en ny havebænk i sort, og vil du gerne sidde ekstra behageligt på den? På wupti.com har vi dejlige bløde sædehynder, så du kan opnå god komfort. Vi har ligeledes sædehynder i flere flotte farver, så du kan finde sædehynder, der matcher din havebænk i sort.