Kurv 0

Havemøbler i bambus

Er du vild med designs af materialet bambus? På wupti.com har vi et bredt sortiment af flotte bambus havemøbler, som du sagtens kan have på din terrasse eller i din have. Vi tilbyder både loungesæt, havebænk og lækre bambus solvogne, så der er lidt for enhver smag.

Hvilke bambus-havemøbler skal du vælge? 

På wupti.com kan du finde et hav af flotte bambus havemøbler i god kvalitet. Kunne du godt tænke dig et lækkert loungesæt i bambus? Med vores loungesæt medfølger der følgende:  

  • Bord

  • Bænk

  • Stol 

Du kan også få dejlige solvogne i bambus, så du kan slappe af og læne dig tilbage i haven på dejlige solskinsdage. 

Ligeledes har vi også bænke i bambus, du kan sætte i dit yndlingshjørne på terrassen. Her kan du med fordel have hyggelige stunder med gode samtaler, mens du nyder den friske luft. 

Uanset hvilket havemøbel i bambus, du vælger, får du et havemøbel i god kvalitet med flotte detaljer og udtryk. Du behøver heller ikke kun vælge et bambus havemøbel, hvis du har flere favoritter. 

 

Sådan behandler du dit bambus-havemøbel

Når du har et flot havemøbel i bambus, så anbefaler, du vedligeholder møblet, så det bevarer sin flotte ydre og udtryk. 

Det er blandt andet vigtigt, at møblerne bliver placeret på en tør overflade, hvor de ikke bliver udsat for vand eller fugt. Det er ligeledes vigtigt, at bambushavemøblerne bliver opbevaret tørt og i et frostfrit rum med god ventilation. 

Vil du gerne forlænge bambus-havemøblernes levetid, er det en god ide, at du behandler bambussen med klar olie eller klar transparent træbeskyttelse. 

Du kan med fordel vaske havemøblerne i bambus med organisk sæbe uden kemikalier i starten af hver sæson og gennem hele sæsonen for at sikre den bedste vedligeholdelse. Hvis du ser spor af mug eller pletter, så brug en hård svamp og skuremiddel for at få det væk. 

 

Beskyt dig mod solen med smart parasol

Vil du gerne have muligheden for, at sidde i skyggen på en varm sommerdag? Så kan du med fordel købe en fin parasol, som giver mulighed for skygge. På wupti.com har vi et stort udvalg af smarte parasoller i god kvalitet.