Kurv 0

Havemøbler i rattan

Vil du gerne opleve fordelene ved Rattan-møbler? Så tag et kig i udvalget på wupti.com. Her finder du smukke stole og flettede kurve i verdens næst hurtigst voksende materiale. Samtidig får du flotte, naturlige møbler, der både er bøjeligt og ekstra holdbare. Find din favorit til en knivskarp pris her på siden.

Køb naturlige rattan-møbler 

Vil du gerne slænge dig i smuk møbelflet eller opbevare sofapuderne i en organisk kurv? Så vælg rattan-møbler på wupti.com. Her får du praktiske og fine møbler i det naturlige og slidstærke rattan. Det giver et organisk og flot udtryk på terrassen, i stuen eller værelset. 

På wupti.com kan du derfor finde alt fra loungesofaer til kurvesæt i rattan, der med sit rustikke udtryk kan matche mange andre møbler i forskellige materialer. Rattan havemøvler og tilbehør har nemlig et naturligt design med sin gyldne bark og bøjelige form. 

Oplev fordelene ved bæredygtige møbler 

Når du køber havemøbker, kurve eller andet møblement i rattan, så køber du god kvalitet, der kan holde i generationer. Rattan er nemlig en ekstra slidstærk græsart, der er solidt samtidig med at det kan dampes og bøjes i alverdens former. 

Det er således tydeligt - både i design og materiale - at rattan er ganske naturligt. Rattan er nemlig et materiale, der vokser - yderst hurtigt - som lianer langs træerne i regnskovens bund. Derfor er wupti.com stolte over at kunne præsentere et bæredygtigt udvalg af møbler i rattan: Verdens næst hurtigste voksende materiale, der regenererer i løbet af få år og fældes ved håndkraft. 

Altid gode produkter hos wupti.com 

I vores mange forskellige kategorier - fra møbler til legetøj og VVS - finder du mange produkter af både træ og papir. Derfor har vi sørger for, at du er klar over, hvor de mange materialer kommer fra. Ved blandt andet at mærke FSC-ansvarlige produkter, ved du, at træet kommer fra bæredygtige skove og gode kilder.  

Derfor kan du have en god fornemmelse i maven, når du køber dine nye loungesofa, borde og stole på wupti.com: Her er det nemlig både pris, kvalitet og ansvarlighed, der ligger helt i top.