Kurv 0

Udendørs sækkestole

Har du længe drømt om en udendørs sækkestol? Nu kan det blive til virkelighed. På wupti.com har vi et stort udvalg af smarte udendørs sækkestole, som du kan tilbringe mange timer i, imens du nyder at få frisk luft. Vi har udendørs sækkestole i mange flotte farver og faconer.

Hvilken udendørs sækkestol skal du vælge? 

På wupti.com har vi et stort udvalg af smarte udendørs sækkestole i flotte farver, som vil pynte smukt på enhver terrasse. Vi tilbyder også udendørs sækkestole i forskellige faconer, så du kan finde den sækkestol, der matcher din stil bedst. 

Du kan få udendørs sækkestole i følgende størrelser:

  • 135 gange 160 centimeter

  • 80 gange 130 centimeter 

  • 70 gange 100 centimeter

  • 50 gange 30 centimeter

Du kan både få udendørs sækkestole med lækkert ryglæn, som puf eller ovalformet. Uanset hvilken udendørs sækkestol, du vælger, får du en sækkestol med god komfort. 

 

Få den udendørs sækkestol, du længe har drømt om

Som barn var der ikke noget bedre end en lækker sækkestol, du kunne sætte dig i - hvad enten det var derhjemme eller i fritidshjemmet efter skole. Nu kan du få din egen hyggelige udendørs sækkestol. 

Vi har udendørs sækkestole, der er fremstillet i 100 procent kraftigt polyester og non-woven materiale, der gør sækkestolene behagelige at sidde i. Non-woven er et materiale, der er hæftet sammen med lange og korte fibre.

De udendørs sækkestole er ligeledes overfladebehandlet, som gør dem smuds- og vandafvisende. Sækkestolene er nemme at rengøre, og de kan sagtens blive aftørret med en fugtig klud. 

Vores udendørs sækkestole består af danske kvalitetsperler, som gør stolene fleksible. Ligeledes gør de også, at sækkestolene former sig efter kroppen, når du sætter dig i dem. 

 

Hold varmen med terrassevarmer

Er du vild med din udendørs sækkestol, men er det lidt køligt at sidde ude om aftenen? Det behøver du ikke bekymre dig om længere. På wupti.com har vi nemlig et stort udvalg af smarte terrassevarmere, som du med fordel kan tage i brug, når sommeraftenerne er kølige i de sene timer. 

Med en terrassevarmer får du nemlig mulighed for at holde varmen, mens du hygger dig i din sækkestol.