Kurv 0

Markiser

En markise er den perfekte tilføjelse til din terrasse eller altan, da den både beskytter mod sol, dug og holder på terrassens og altanens varme. Find den markise, der passer til dine behov, her på wupti.com, hvor der er forskellige typer, størrelser og modeller at vælge imellem. Det gælder bl.a. markiser med og uden motor til stærke priser. Bestil online på wupti.com i dag – vi leverer hurtigt og hjælper gerne med monteringen.

Stort udvalg af markiser

Hjælp til at vælge den rigtige markise

Den rigtige markise er den, der passer til dine behov og din terrasse – og hvilken dét er, afhænger af flere forskellige ting. Hvis du er i tvivl, kan du her læse om de forskellige markisetyper, du kan vælge imellem i vores udvalg her på siden. Overordnet set skelnes der imellem:

  • Standardmarkiser
  • Sidemarkiser
  • Hellukkede markiser

 

Standardmarkiser

En standardmarkise er den mest enkle af markisetyperne. Det skyldes først og fremmest, at den ingen motor har, men i stedet betjenes med en drejestang. Den kræver ikke en elinstallation og er derfor også den nemmeste markise at montere. Standardmarkisen er en åben markise – deraf navnet – hvilket betyder, at dugen ikke er beskyttet i en kassette, når den er rullet ind.

Markiser med motor - Hellukket og sidemarkiser

Hvis du ønsker yderlige luksus, kan du vælge en markise med motor. En sådan model stiller større krav til installationen og montering, men er samtidig meget brugervenlig, fordi betjeningen foregår let, hurtigt og uden du skal bøvle med en drejestang. Herefter kan du tage stilling til om markisen skal være side eller hellukket.

Forskellen på disse to ligger i, hvor meget dugen er beskyttet, når den ikke bruges og er rullet ind. Den klare fordel ved at vælge en hellukket markise er, at den er fuld beskyttet imod alt slags vejr året rundt. Med det til tider hårde, blæsende og regnfulde vejr, som vi har i Danmark, er det derfor værd at overveje, om du skal vælge en hellukket model.

Markisens look

Samtlige af markiserne i vores udvalg kan vælges i forskellige størrelser og farver. Foruden valg af motor og kassetteåbning skal du derfor også tage stilling til, hvilken farve og størrelse, der passer bedst til din terrasse. Uanset hvilken type du vælger, gør du klogt i at vælge en markise i den højst mulige kvalitet. Det er nemlig disse markiser, der har den længste levetid.

 

Køb en markise på wupti.com

Vores mål er, at du bliver tilfreds med din markise – så hvis du stadig er i tvivl om, hvilken du skal vælge, kan du få masser af gode råd og masser af hjælp til din markise her på wupti.com. Find den perfekte markise her i udvalget i dag, og bliv klar til hyggestunder på terrassen med en markise.