Kurv 0

Parasolfødder

Til enhver flot parasol hører en stabil parasolfod hjemme. Her på siden kan du finde vores store udvalg af solide og robuste parasolfødder i flotte designs. Vi har både runde og firkantede parasolfødder, så du kan købe den, der passer bedst til netop din parasol. Udforsk udvalget på wupti.com, og bestil i dag.

Køb en parasolfod til netop din parasol

På wupti.com kan du finde et stort udvalg af flotte parasoller, der med garanti kan pynte under din nuværende eller nye parasol. En parasolfods primære egenskab er at holde parasollen fast, så den forbliver stående, men det gør jo ikke noget, at den også har et stilet design og ser godt ud. Gå derfor på opdagelse i vores udvalg af parasolfødder, og bestil en i granit, beton, terrazzo eller plastik.

 

Find en parasolfod i granit med hjul

Vores parasolfødder bærer rundt på en del vægt, så de kan holde parasollen på plads, selv når det blæser. Derfor kan det være tungt, når du skal flytte parasollen i forhold til solen - men bare rolig. Vi har sørget for, at du kan finde modeller, hvor der er tilhørende hjul, så du nemt og hurtigt kan skubbe din parasol hen til den ønskede position.

Når du har flyttet parasollen, kan du låse hjulene fast, så den ikke rykker rundt af sig selv - dét er smart. Du kan læse, om parasollen har tilhørende hjul inde på produktsiden under ‘specifikationer’. Udforsk vores udvalg her på siden, og køb en parasolfod med eller uden hjul, der passer til din terrasse, have eller altan.

 

Trænger parasollen også til en udskiftning?

Hvis du godt kunne bruge en ny parasol, så kan du også købe dette på wupti.com. Her har vi nemlig et stort udvalg af mange forskellige parasoller. Du kan med fordel først investere i en parasol, så du ved hvilken parasolfod, der passer bedst til. På wupti.com kan du blandt andet finde:

Husk, at du altid får gratis fragt på ordrer over 1.000 kroner. Du kan derfor med fordel bestille en ny parasol sammen med din parasolfod for at spare leveringsomkostningerne.